Kendi kunyemi yapmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
Kendi kunyemi yapmak istiyorum.Babamin atolyesi var yani gerekli olan aletler elimizde var.kunye yapmak istiyorum ahsap yapabiliriz ama bunu cikarmak kolay olur.Krom pirinc ya da bakirdan yapalim dedik ama krom ve bakirin agirlik kuflenme gibi dez avantajlari var.Bu konuda onerisi olan varsa paylasirsa memnun olurum. 3 cift kusumun yavrusu cuma ile pazartesi arasinda cikacak kuslarimin kacmasi yada calinmasi gibi durumlar icin kendi kunyemi yapmak istiyorum.

demır ve benzerı urunlerden kusların ayaklarına bır sey takma kuş pazarı gıbı yerlerde isimler yazdırılıyor ücret karsılıgında ornegın 30 adet olarak veya 60 olarak sıparısler verılmekte hıc bır sekılde sorun olmaz plastıkden olusmakta fakat bazen bu gıbı seyler kusların catılarda ayaklarının takılmasına neden olabılıyor.

iç kısmı aliminyum dışı plastik kaplamalı ortada kağıtta senin bilgilerin yazıyor ben en son yaptırdığımda 60 tanesini 35 tl ye yaptırmıştım yanlış hatırlamıyorsam

Almak problem degil kendimiz yapmak istiyoruz.bulabilirsek aluminyumdan bulamazsak agactan yapacagiz.

guzel varsa elınızde tabı yapın ama bu boncukları hırsızlıkta olsa kusun bacagından kesıyorlar malesef :(

Geri