kendi tasarımım modern üretim kümesleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan girnelibob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

girnelibob

Üye
www.guvercinlik.net
Ad Soyad
Gökhan Üresin
Meslek
dağıtım elemanı
İlgi Alanı
Kediler
621316_10151804186972481_1068917258_o.jpg

622099_10151804187312481_1157596255_o.jpg

201287_10151804187632481_1235477790_o.jpg

satılıkmı satılıksa fiyat ne kadar

Selamlar,
emeğinize sağlık güzel olmuş. bu arada Kıbrıs'tan birilerini daha burada görmek güzel.
başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim..

Gerçekten güzel bir çalışma eline emeğine sağlık :tamam:

iyi dilekleriniz için teşekkürler. üretim kafesleri beni baya zorladı fakat değdi. 800 tl civarı bi masrafa mal oldu. evet kıbrısta güvercin sektörü inanılmaz gelişti. dünyadaki bütün güvercin ırklarının kalitelisini bulmak mümkün.

Kümes

Arkadaşlar Kümesimin İskeleti Demirden Dışına Plastik Vidalıcam Sizce Olurmu Yardım..............

Arkadaşlar kolay ve sağlam kümes yapabilmek için şunlarla yapabiliriz.
Arkadaşlar şimdi malzemeleri söyleceğim bir adet A4 kadığına yapacağın kümesin çizimi yap sonra malzemeleri al.
Malzemeler:Yapacağın kafes boyuna göre limon sandığı al 10-20 tane tel al cam çivisi üstünü kapatabilmek için sunta al.
Kapısı için 1veye 3 adet menteşe al bide asma kilit kapısını yap montaj yap içinde her tür beslenecek kuş olabilir.

elinize sağlık gökhan bey, hacim olması gerektiği gibi, özellikle çekmeli alt temizleme aparatı müthiş, tam düşündüğüm şekilde bi eşlik, maşallah hayrını görün

teşekkür ederim Ali kardeşim evet tam eşlik içindir. bekar kuşlar tarafından rahatsız edilmezler ve yavrular rahat rahat büyürler. Selçuk kardeşim balkon için iyidir fakat sadece damızlıklar içindir. bu kümes tarzı bekar ve uçurmalık kuşlara uygun değildir. yerleri çok dar olur sürekli kavga edip birbirlerinin tüylerini yolarlar.

Merhaba,öncelikle tasarımınızı çok beğendim fakat modern üretim derken neyi kastettiğinizi pek anlamadım bence yavru baktırmak için çok küçük olmuş fakat eşhane olarak süper :heyo:

Güzel yapmışsınız emeğinize sağlık hijyende düşünülmüş altlık tavası bile var .. Ancak bu yuvalık larda kuşları çok uzun süre kapalı tutmak doğru olmaz kanımca, hacim olarak bana biraz küçük gözüktü yavru su ile beraber tam zamanlı olarak kapalı tutmak buradaki kuşu bunaltır zorlar , gün aşırı açılıp kapatılma olanağı varsa verimli olarak kullanıla bilir diye düşünüyorum .selamlarŞEREF

önerileriniz için teşekkürler sevgili kardeşlerim. yakında taşınacağım ve yerimin dar olmasından dolayı damızlıklar ve bekarlar olacak şekilde iki tip kümes yapmayı düşündüm. bekarlarınki biraz daha geniş olacak. hak verirsiniz ki yerimin dar olması ve taklacı, kelebek, dönek, makaracı, adana yerlisi, sivas kumrusu gibi ırk çeşitlerimin olmasından dolayı en minimum ölçülerde yapmaya çalıştım. kuşlarımın videosu buyrun arkadaşlar. videoda gördüğünüz gibi alan geniş fakat taşınacağım yeni yerim çok dar bir alan.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x3ZObnB1b3w[/youtube]

saygılar

Yerinizde kuşlarınız da çok hoş Maşallah ,emeğinize sağlık .selamlar ŞEREF

sağolasın şeref kardeşim

Yeriniz süpermiş taşınmanıza üzüldüm bu arada dönekleriniz ve sayalarınız çok İYİ :tamam: tüğleri kadar ömürleri olmasını dilerim Saygılar.. :slm:

eyvallah... iyi dilekleriniz için teşekkürler

Geri