SeRKaN01
Üye
- Ad Soyad
- Serkan
- Meslek
- Webtasarim
- İlgi Alanı
- Belirtilmemiş
Ben Serkan Ramhetli Bülentin Ogluyum..Lakabi iLe Taninan RahmetLi Deli Bülentin Ogluyum Cogu Yasini Basini Almis AbiLerimiz Tanir Tarsustan Danyal Abi Adanadan Bankaci Atilla Sacli Hüseyin Kuyumcu Behsat Zaza Hasan AlmanyaLi Nedim 50 Kurusluk Ahmet Rahmetli Ahmet Bedir ismet Baysal Ahmet Birisik Ve ismini Veremedigim Bir Cok Kuscular..Herkez Bilirki Zamaninda Mafagsizmazda Bagda Kus Besleyen Ve Namini Tüm Türkiyeye Yaymis Bir insandan Bahsediyoruz Ve Sayesinde Bu Kuscu Dedikleriniz Kisiler Onun Sayesinde Kuscu Oldular Bunu Göz Önüne Aliniz Ve Tarihi Kurcalayiniz Kimler Nasil Kuscu Olmus Kimden Yumurta Almislar Kimin Kanindan Kus Beslemisler Bir Bakin Bunu Kimse inkar Edemez Cünkü Bu Kuscu Dediginiz Kisiler Rahmetli Bülent Yani Babam Tarafindan Kuscu Olmuslardir..Bana Gelince Belki Babamin izinden Gidemedim Kücüktüm Ozamanlar Aklim Ermiyordu Onun Bunun Kusunu Tutardim Saklardim Kavga Ederdim Falan Filan..Ama Simdi Günümüze Bakiyorumda Önüne Gelen Büyük Kuscu Olmus Bu Büyük Kuscu Dedikleriniz Nasil Kuscu Olmus Nerden Bulmus Nasil Yapmis Kime Sorsan Benim Kuslara Dayaniyor Benim Cülükler Falan Filan Derler Ama Hepsi Bir Yalan Kimi Onun Bunun Kusunu Tutup Saklar Onunla Kuscu Olur Kimide Parayi Verip Kusu aLir Kuscu Olur Bunlardan Biri AlmanyaLi Nedim Nedim Benim Kivrem Olur Adam Simdi Kuscu Olmus Acaba Nasil Olmus Zaten Orda Kendide Belirtmis Zamaninda 2100 Mark iLe Gittim Kusu ALdim Falan Filan Yahu O Aldiginiz Kuslar Kimindi Hepsi Babamindi Ve Babamin Sayesinde Kuscu Oldunuz Günlerce Kapisinda Beklediniz Gecmise Bir BakaLim Arkadaslar Kimse Yalan Konusmasin Surda Bazi Konular Okudukca Üzülüyorum..Saygilar