Kendini Kuscu Sananlara Bir Mesaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeRKaN01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

SeRKaN01

Üye
www.seslicik.com
Ad Soyad
Serkan
Meslek
Webtasarim
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Ben Serkan Ramhetli Bülentin Ogluyum..Lakabi iLe Taninan RahmetLi Deli Bülentin Ogluyum Cogu Yasini Basini Almis AbiLerimiz Tanir Tarsustan Danyal Abi Adanadan Bankaci Atilla Sacli Hüseyin Kuyumcu Behsat Zaza Hasan AlmanyaLi Nedim 50 Kurusluk Ahmet Rahmetli Ahmet Bedir ismet Baysal Ahmet Birisik Ve ismini Veremedigim Bir Cok Kuscular..Herkez Bilirki Zamaninda Mafagsizmazda Bagda Kus Besleyen Ve Namini Tüm Türkiyeye Yaymis Bir insandan Bahsediyoruz Ve Sayesinde Bu Kuscu Dedikleriniz Kisiler Onun Sayesinde Kuscu Oldular Bunu Göz Önüne Aliniz Ve Tarihi Kurcalayiniz Kimler Nasil Kuscu Olmus Kimden Yumurta Almislar Kimin Kanindan Kus Beslemisler Bir Bakin Bunu Kimse inkar Edemez Cünkü Bu Kuscu Dediginiz Kisiler Rahmetli Bülent Yani Babam Tarafindan Kuscu Olmuslardir..Bana Gelince Belki Babamin izinden Gidemedim Kücüktüm Ozamanlar Aklim Ermiyordu Onun Bunun Kusunu Tutardim Saklardim Kavga Ederdim Falan Filan..Ama Simdi Günümüze Bakiyorumda Önüne Gelen Büyük Kuscu Olmus Bu Büyük Kuscu Dedikleriniz Nasil Kuscu Olmus Nerden Bulmus Nasil Yapmis Kime Sorsan Benim Kuslara Dayaniyor Benim Cülükler Falan Filan Derler Ama Hepsi Bir Yalan Kimi Onun Bunun Kusunu Tutup Saklar Onunla Kuscu Olur Kimide Parayi Verip Kusu aLir Kuscu Olur Bunlardan Biri AlmanyaLi Nedim Nedim Benim Kivrem Olur Adam Simdi Kuscu Olmus Acaba Nasil Olmus Zaten Orda Kendide Belirtmis Zamaninda 2100 Mark iLe Gittim Kusu ALdim Falan Filan Yahu O Aldiginiz Kuslar Kimindi Hepsi Babamindi Ve Babamin Sayesinde Kuscu Oldunuz Günlerce Kapisinda Beklediniz Gecmise Bir BakaLim Arkadaslar Kimse Yalan Konusmasin Surda Bazi Konular Okudukca Üzülüyorum..Saygilar

merhaba arkadaşım katılıyorum dediklerine ama bir yerlerden başlamak lazım bu işe değilmi ya tutacaksın ya paranla alacaksın onlarda zaten hep parayla aldıklarını yazıyorlar burada herkes birilerinden aldı muhakkak gökten zembille inecek değil sen hiç sordunmu rahmetli bülent acaya babana sen nereden aldın bunları diye babana zembillemi indi yoksa o kuşlar ayrıca adamlar iyi paraya almış çalmamış çırpmamış ve burada bu büyük kuşcuların isimleri övülerek yazılıyor tanımayanlar tanıyor sağ olanları, rahmete kavuşanları bak sen yazdın şimdi bilmeyenlerde öğrendi babanı.ALLAHA emanet ol

Selamlar
Burada hepimiz bu merak için biraradayız.Çoğumuz takla olsun bango olsun adana olsun iyi damızlık elde edebilmek için uğraşıyoruz zaman harcıyoruz.Hepimiz biryerlerden bir kuş almışız denemişiz burada önemli olan daızlığı muhafaza edebilmek ve değerini bilmek.Allahrahmet eylesin babanda illaki biryerlerden alarak damızlık elde etmiştir.İnsanlar malesef çiğsüt emmiş kimi aldığı damızlıkçıyı isimle yüceltir kimi inkar eder.Ne olursa olsun gerçekler değişmez onun için bu tür yazıların yazılması bence yanlış herkez karakter olarak birbirinden farklıdır ve toplum içinde davranışlarına göre yer edinirler saygı görürler. :tamam:
Saygılarımla...

Serkan bey merhabalar.

Sizi çok iyi anlıyorum. Ama emin olun saydığınız kişilerlerle her oturmamda babanızı rahmetle anarız merak etmeyin Adana'da isim yapmış kuşların kimden kime nasıl geçtiğini kimin hangi isimler üzerinden prim yaptığını herkes çok iyi biliyor. Siz rahat olun bu konuda. Burdan birkez daha bu işin duayeni büyük damızlıkçı Bülent amcamızı rahmetle anıyorum. Allah mekanını cennet eylesin.

Saygılarımla...

Öncelikle Allah rahmet eylesin...Bu konu yüzünden baya sinirlenmişsiniz bence bunu bu kadar büyütmeyin.....

Serkan Kardeşim Merhaba;
Saydığın isimlerin çoğunu duydum ve tanırım.İnan ki bu kuşçuluk böyle.Damarlar nesilden nesile ancak bu şekilde taşınır.Önemli olan o damarın kimin elinde en iyi şekilde yoğrulduğudur.Kendine iyi bak.Allah a emanet ol.

Saygılar...

öncelikle babanıza rahmet dilerim allah rahmet eylesin.birşeylere kızmışsın ama neticede herkez damızlığı biyerlerden buluyor kimsenin evde kuş imal edecek hali yok zamanında unutmaki rahmetli babanda illaki biyerlerden almıştır ama bilinçli çaprazlamalar sonucu kendi damızlığını çıkarmıştır önemli olan bana göre kuşun kimden geldiği değil kuştan anlayıp daha iyilerini çıkartmaktır kimi kuşçu orta kuşlardan iyiyi çıkarır kimide iyiden orta kuşu çıkarır

serkan kardeşim öncelikle allah babana rahmet eylesin ama konuyu biraz abartmışssın yaa bu saydığın isimler adana nın en iyi kuşcuları bu saydığın isimlerin 2-3 tanesini bizzat tanırım ve de kuşlarının kökeninin kimden geldiğini çok iyi bilirim senin babanın kuşları ile alakası yok senin dediğine göre adanadaki bütün kuşların kökeni sizden gelior.bunun imkansız olduğunu sende biliorsun+sadece kanla olmuyor bu iş işcilik de çok önemli unutmayalım damarı ne kadar iyi olursa olsun anlamayan adamın elinde kuş kendini göstermez bu saydığın isimleri dolaylı yoldan küçümsemiş kuşculuğunu hiçe saymışssın bu isimler gerçekten bu işi bilen kişiler kimisi parayla alsada o büyük kuşları. önemli olan o kuşlara değerini kaybettirmemektir.Madem dediğin gibiyse seninde babanın yolunda gitmen gerekirdi şu an ismini herkesin bilmesi gerekirdi.Ama ben senin ismini bu yazdığın yazı ile duydum kuşlarını ve kuşculuğunu duymadık henüz

s.a kerdeş

öncelıkle şunu bılmek isterım sen bu sözu genel olarak sıtedekılere mı dıyosun yoksa ankaradakı kuşçularamı onu bılmek isterım ortada rencıde edıcek konu varda bilelim

tamam güzel anlatmışın sen de büyük kuşçusundur o zaman büyklüğünü göster nasıl kuşların var babanızın damarları nerde nasıl uçuyolar neler yapıyodu bu kuşlar nasıl ounuyodu anlat bunları bize ondan sonra herkes kuşçu olmuş de sen birşeyler kanıtla ki insanlara onlarda desinler arkadaş gerçekten güzel doğru söylüyor sen kendin anlatma başkaları anlatsın

saygılar

emre kalender

gereksiz konularla tartışma açmayalım arkadaşlar, kimse kimseye burda usta kuşçu olduğunu ıspatlamak, yada başkalarının sen usta kuşçusun deme gibi bi zorunluluğuyok, yada kuşçuluğu kimden nasıl öğrendiğini, kuşçulukta öğrendikelrini falan filana borçlu olduğunu falan, yok böyle birşey arkadaşlar. para gücü varsa kralını alır, yoksa elindeki onun için en kıymetlisidir, bir çift kuşum varsa bu damar benimdir gelen soyu benimdir arkadaşlar, bu tartırşma genelde taklacı ırkı bakanlar arasında yaygın sanırım, kelbek ırkı beslerim yıllardan beri öyle onun damarıymış bunun damarıymış yok öyle kuş kendini havada kanıtlar,
böyle tartışmalarla ortamı germeyin.
VARSA BİLDİKLERİNİZ SÖYLEYİN İBRET ALSINLAR, BİLMİYORSANIZ SUSUN ADAM SANSINLAR....

dushekimi' Alıntı:
gereksiz konularla tartışma açmayalım arkadaşlar, kimse kimseye burda usta kuşçu olduğunu ıspatlamak, yada başkalarının sen usta kuşçusun deme gibi bi zorunluluğuyok, yada kuşçuluğu kimden nasıl öğrendiğini, kuşçulukta öğrendikelrini falan filana borçlu olduğunu falan, yok böyle birşey arkadaşlar. para gücü varsa kralını alır, yoksa elindeki onun için en kıymetlisidir, bir çift kuşum varsa bu damar benimdir gelen soyu benimdir arkadaşlar, bu tartırşma genelde taklacı ırkı bakanlar arasında yaygın sanırım, kelbek ırkı beslerim yıllardan beri öyle onun damarıymış bunun damarıymış yok öyle kuş kendini havada kanıtlar,
böyle tartışmalarla ortamı germeyin.
VARSA BİLDİKLERİNİZ SÖYLEYİN İBRET ALSINLAR, BİLMİYORSANIZ SUSUN ADAM SANSINLAR....
kimsenin tartışma felan çıkardığı yok burda geçmiş bir şeyden bahsetmiş serkan abi bizde o konuda kouşuyoz nerde tartışma var ben anlamadım kimsenin tartışma felan yarattığı yok kuşçu olanın kuşu havada belli olur benim kuşlarımda havada zaten bol keseden konuşmakla olmaz

saygılar

emre kalender

selamlar herkese ben susan konumundaydım azda ben yazayım eğer böyle iletilere cevap verenler olursa arkadaşlarda cıkarder arkadaş herkesi nerdeyse topa tutmuş adananın kralı olmuş krala herkes sorar tacın nerde taçım yok derse ordun nerde derler taç yok ordu yok nasıl inansınlar bende bir kümes vardı size anlatsam aklınız alamıyacak şekilde parayıda basıp alamıyacagınız şekilde ve calındı tam 18 yıl önce peki ben bunları anlatsam şimdi kimi ilgilendirir herkes şuan olanı istiyor yoksa bence boşa kimse yazmasın insanlar artık seyrettikleri kuşa inanmazken boş konu olursa ona göre yazı olur bence bu konuda namı olanın namına yakışanı görmek ister insan dimi e göstermiceksen o zaman namım vardı demiceksin. kuşçuluk babadan ogula geçmez emek verirsin para verirsin zaman verirsin ben evimen 2 gün ayrılamıyorum bunların karşığında geçer öyle dedemde vardı babamda vardıyla olsa oo bizde neler vardı şimdi fosss öle olmuyor. herkes alması gerekeni net olarak alsın yazdıklarımdan cünki kimseye kırma amaçlı yazılmamıştır fakat gerçek budur.

s.a. rahmetli babandan aynalı dişi sırtı açık kınalı elimizdeydi malesef öldü.bütürlü cülüğü kısmet olmadı dişi rahatsızdı ve yaşlıydı bana nasıl geçdidiye sorarsan çürükler den almıştım mesajı yazdığım isim arkadaşımın sen cevap yazarsan bana haberverir. k.i.b.

tengelli' Alıntı:
selamlar herkese ben susan konumundaydım azda ben yazayım eğer böyle iletilere cevap verenler olursa arkadaşlarda cıkarder arkadaş herkesi nerdeyse topa tutmuş adananın kralı olmuş krala herkes sorar tacın nerde taçım yok derse ordun nerde derler taç yok ordu yok nasıl inansınlar bende bir kümes vardı size anlatsam aklınız alamıyacak şekilde parayıda basıp alamıyacagınız şekilde ve calındı tam 18 yıl önce peki ben bunları anlatsam şimdi kimi ilgilendirir herkes şuan olanı istiyor yoksa bence boşa kimse yazmasın insanlar artık seyrettikleri kuşa inanmazken boş konu olursa ona göre yazı olur bence bu konuda namı olanın namına yakışanı görmek ister insan dimi e göstermiceksen o zaman namım vardı demiceksin. kuşçuluk babadan ogula geçmez emek verirsin para verirsin zaman verirsin ben evimen 2 gün ayrılamıyorum bunların karşığında geçer öyle dedemde vardı babamda vardıyla olsa oo bizde neler vardı şimdi fosss öle olmuyor. herkes alması gerekeni net olarak alsın yazdıklarımdan cünki kimseye kırma amaçlı yazılmamıştır fakat gerçek budur.
kenan abi çok güzel açıkladın ortamı boş buldular herelde konuşuyolar madem kuşçuluğu sizin soyunuzdan öğreniyo bu kadar insan sizin soyunuzdan geliyo kanıtla bana kuşçuluğuda başka insanlara siz öğrettiyseniz kuşçuluğunuzu gösterin at şuraya bi video resim yada misafir et izlet bişelerde inansınlar kendini anlatmakla olmaz bu
saygılar
emre kalender

rahmetliyi babamda iyi tanır eski konuları acıpda kendini bukadar yüce göstermenin ne alemi var var mı elinde kaldımıı da konusuyorsun eminimki yokdur millet sizden ögrenmiş sizden gecmiş gibi konusmalar belki gecmişdir gecdiyse bedava gecmediya ne oldu yumurtasına kadar satıldı sonucda bi karsılık var arkadaş yazmış yukarıda varsa elinde kanıtla konusacaksın onda vardı bunda vardı boş konusmalar bunlar o kuşların hepsi para urana almanyaya satıldı bunuda yazmayıda unutmuşsun bedava verilmedi..geçmiş geride kaldı artık nelerii var :D

Merhaba arkadaşlar herkes kendi fikrini söylemekde özgürdür.benim fikrim ise her iyi kuş herkesin elinde aynı performansı vermez kuşa kuşluk yaptıran onu uçuran kişidir;kan meselesinede gelecek olursam iyi bir kanı takip etmek tabiki önemlidir,ancak şunu anlayamadım bu çok iyi damızlıkları olduğunu idda edenlere soruyorum ya bu arkadaşlar peki bu kuşun kanını nerden almışlardır bir de bunun cevabını verseler ya çevremizdeki bir çok arkadaşımızın çok iyi kuşları var sorduğunuzda kendi kanım diyorlar acaba bunlardamı gidip bu ismi geçen şahıslardan yumurta yada kuşmu alıp çoğaltdılar bence saçma aksini düşünenlere soruyorum acaba bu damızlıkcılara bu kanlar göktenmi indi indiyse şayet başkalarına inmeyecek diye bir bildiklerimi var allah aşkına....

selamlar.bu tartışma bitmez ve bitmiyor zaten.emek veren kimse usta odur.ben parayı verir bir çift kuş alırım üretirim.ana baba da bendeyse o kuşlar o kümes benim dir.kimden aldığım önemli değil okadar.ben kendi kümesime bakarım.eğer o güzel kuşları sattıysa demek ki usta degilmiş.ben o kuşları bilip aldıysam demek ki ben de ustaların sezgisi bilgisi heyecanı var demek ki.önceki sahibinin de emeği ni inkar etmem tabii.fakat emekle bitmiyor kuşların değerini de bilmek ve en iyilerin en süperlerini elde tutmak gerekiyor.aşırı çogaldıysa ne yapacaksın.aşırı çoğaltmayacaksın. napalım doğum kontrol mu uygulayalım kuşlara. ne bileyim uzak illere satmak enazından bir çözüm olabilir.

Arkadaşlar boşuna gereksiz yere tartışmayın kuşçuluk Anadolu'da Selçuklu'ya, Osmanlı'ya kadar dayanan bir kültürdür, dolayısıyla da bu iş kimsenini tekelinde değildir, elbette her dönem her yerde iyi yetiştiriciler çıkacaktır.Galiba arkadaş babasının bu konuda unutulduğundan dert yanmış haklı olarak.Ben babanızı ve o kuşçu arkadaşları tanımasamda bu kültürün gelişmesine olan katkılarından dolayı kendi adıma teşekkür ederim...

oncelıkle selamun aleykum allah rahmet eylesın topragı bol olsun yalnız şunu belırmek ıstedım sadece bır kışıdemı kuş var kuşu yaradan allah olduguna gore ozaman herkeste ıyı kuş olduguna ınanıyorum ama bazıları nam yaparak kendını kanıtlar kımılerı de kendı capında besler kımseye kendını kanıtlama ugraşındadır bılmem bende besledım dışılı erkeklı cıft kaldırım gokyuzunden cekıpte aşagıya kadar dalan bır kez bıle hata yapmayan kuşlarım vardı onunde kaçan hıç kuş gormedım dışılı erkeklı artı yumurta cucuk seksenden doksandan nerde olursa olsun baskılı bır şekılde gelen kuşuda gormedım bugune kadar fakat ozaman bunu kanıtlama yada başkalarına gosterme hevesım yoktu bu benım kuşların kanında besleyen bır abımde var hemıde namlı benım gıdıpte benım kuşlardan nam yaptın yada o tur polemıge gırmem yalnış olur sonuçta bır kanat bır kuyruk allahın yarattıgı bır hayvan ıcın ne kımseyı uzerım nede uzulmek ısterım ama dıyen yıne der saygılarımı sunuyor tekrardan allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun dıyerek kapatıyom saygılar

ben anlamadım bu konuyu yazarken ne amaçla yazdın sitede kendini mi kanıtlamak isitiyorsun.

Geri