kenevir dişi kuşu kızıştırırmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyzade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

beyzade

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Engin ÇAVUŞ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
arkadaşlar kenevirin erkek güvercini kızıştırdığını biliyorum ama acaba dişi güvercindede işe yararmı kızıştırırmı?

Selamlar.Erkek kuş kadar kolay kızıştırmasada dişi kuşuda kızıştırıyor.Saygılar...

ben karısık yem kullanıyorum kızıstırırmı

Kenevir bildiğimiz esrarın tohumudur İspanyol'ca adı Marijuana olan bu bitki sarhoşluk ve keyif veren bir bitkidir.. etken maddesi THC'dir. Etken madde çiçekleri ve tohum yataklarında yoğundur. Tabiki bu bitkinin her bir zerresi canlılarda kana nasıl karışırsa karışsın sarhoşul ve keyif etkisinin yanı sıra doping etkisi verir.. yani bir nevi cinsel açıdan canlıyı iştahlandırır.... muhtemelen bütün canlılarda dişi erkek ayrımı olmadan bu etkiyi verir...

Saygılar

Kenevir bildiğimiz esrarın tohumudur İspanyol'ca adı Marijuana olan bu bitki sarhoşluk ve keyif veren bir bitkidir.. etken maddesi THC'dir. Etken madde çiçekleri ve tohum yataklarında yoğundur. Tabiki bu bitkinin her bir zerresi canlılarda kana nasıl karışırsa karışsın sarhoşluk ve keyif etkisinin yanı sıra doping etkisi verir.. yani bir nevi cinsel açıdan canlıyı iştahlandırır.... muhtemelen bütün canlılarda dişi erkek ayrımı olmadan bu etkiyi verir...

Saygılar

Geri