23 Ara 2008 #1 K koray_miski Üye Katılım 14 Mar 2008 Mesajlar 224 Tepkime puanı 0 Yaş 30 Siteyi ziyaret et bana kenevir lazım kuşları kızıştırıyomus ese atınca rahat ca oluyomuş bana cok acil kenevir lazım nerden bulabilirim
bana kenevir lazım kuşları kızıştırıyomus ese atınca rahat ca oluyomuş bana cok acil kenevir lazım nerden bulabilirim
23 Ara 2008 #2 H hayal_gemisi Üye Katılım 29 Mar 2008 Mesajlar 632 Tepkime puanı 0 Yaş 35 www.kuscular.org Ad Soyad Emre Tan Meslek SeRBesT... Şehir Iğdır İlgi Alanı Kediler Kuş satan veya canlı hayvanlar satan yerlerde bulunur .. koray bunun için konu açmana gerek yok .
24 Ara 2008 #3 Ö Ömer ÖZKURT Moderatör Katılım 20 Ocak 2008 Mesajlar 4,408 Tepkime puanı 3 Yaş 38 www.guvercinler.org Ad Soyad Ömer ÖZKURT Meslek Kamu Personeli Şehir Diyarbakır İlgi Alanı Kediler keneviri heryerde bulabilirsiniz carefurda bile varmış. başlık da kurallara aykırı bu konu daha öncedende açılmıstı. konu kilitli.
keneviri heryerde bulabilirsiniz carefurda bile varmış. başlık da kurallara aykırı bu konu daha öncedende açılmıstı. konu kilitli.