Kenevir'i nereden buluruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yeni_cocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

yeni_cocuk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre bostancı
Meslek
Temizlik Elemanı
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Şimdi hocam Adana'dayım ben sormak istediğim şey bu kenevir bildiğimiz hint keneviri mi ? (daha önce söyledim biliyorsunuz yeniyim) yoksa başka bir kenevirmi bide bu kenevirin kuşlar üzerinde nasıl bir etkisi var ?

YAkında olan herhangi bir kuşçuya git kenevir verirmisin de onlar sana verir.

...SAYGILAR...

teşekkür ederim.. ancak ne işe yaradığını yazmamışsınız . yani eğer sakıncası yoksa yazabilirmisiniz...

Kuşları kızıştırır.

...SAYGILARIMLA...

İşte Beklediğim Cevap İşte Beni mutlulktan bulutlara çıkardın....

kenevir hemen hemen butun yemcilerde bulunur ve kuşları kızıştırmak için verılır ama fazlasını verme vallahi dişi kuşlar bile erkeklere kafa tutar hale gelıyo normal az mıktarda ver yeterlı olur.

Yemcilerde Olur...

EFKARLI_ÇOCUK

murat 22' Alıntı:
kenevir hemen hemen butun yemcilerde bulunur ve kuşları kızıştırmak için verılır ama fazlasını verme vallahi dişi kuşlar bile erkeklere kafa tutar hale gelıyo normal az mıktarda ver yeterlı olur.
VALLA HOCAM bugun bir avuç verdim her ikisinede :D bakalım görecez :D

valla hiç bir etkisi olmadı arkadaşlar bu kenevirin ya ben yanlış yapıyorum yada benm kuşlarda kenevire karşı bir bağışık var hiç birinde kımıldama bile yok :D

kenevir veir vemez kızgınlasıcak degıller bıraz bekle :)

usta işte insan bilmeyince böle durumlarla karşılaşıyor. Kuşlara avuçla verdim bişi olmayınca bende umudu kestim. Peki ozaman bir soru sorayım kuşların kızgınlaşma dönemi varmı varsa nezaman o zaman geldiginde kesinlikle çift edebilirmiyiz. İlginize şimdiden teşekkürler.

bütün kuşçularda genellikle bulana bir bbesin maddesidir kuşları kızıştırır eğer anlamadıysan ayrıntısıyla söyleyem bunu yeyince kuşlarda eşleşme gereksinimi duyar kuşlar ve eşleşirler yumurtlarla bu kadar basit

Geri