KESİLEN KANAT VE KUYRUK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mfurkanpak1998
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Furkan PAK
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
selamun aleykum ben 2 gün önce 2 güvercin aldım ama kantlarını ve kuyruğunu kesmişler neden kesdiniz diye sordum kesince daha fazla büyo dedi tekrar uzaması için benim kanat ve kuyruk tüylerini çekmemmi lazım?

ewet çekince 1 ay içinde çıkar yoksa çekmeyssen hayatta çıkmaz çekmeyi bilmiyorsan işi bilene birne yaptır bide kuşlarının cinsi neden kesilmiş?

kuşların cinsi ala kanatlarını ve kuyruğunu kesince daha fazla büyüyomuş öyle dedi

Kuşların kanatları ve kuyrukları makaslı ise ,tüy mevsimi geldiğinde teker teker dökerek yeniden çıkartır.Çekmezsen hep öyle kalır diye bir şey yok.Eğer kuşlarının kanat ve kuyrukları çekilirse 1 ay içinde uçabilecek şekle gelirler.

Kardeş sanırım güvercin hasta ve hasta olduğu için kanatları kuyruğu ağırlık yapmasın yorulmasın diye kesmişler ve sana dahauzun çıkar diye bir yalan söylemişler yok öyle birşey kanat kuyruk uzunluğu gövdeyle orantılıdır.

Çekmezdwn önce kuşu iyice yemle karnı iyice doysun. Daha önce çekmediysen bilen birine göster o çeksin. Eğer kanatlar tazeyse kanama yapar kanamada kanadın körelmesine sebeb olur.

Geri