Kilit sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k3şhanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

k3şhanlı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer can danacı
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kediler
Kuşçu abilerim benim hırsızlarla sorunum var önlemimi almam lazım 8 kez caldırdım yeni fısıltılar olacak gibi geldi kumesin kilid sistemini geliştirmem lazım benim arastırmalarıma gore

http://www.dafkilit.com/products/2/0203.htm
http://www.dafkilit.com/products/2/0206.htm
http://www.dafkilit.com/products/2/0206.htm

bu 3 kilidi demir kapıya uyarlayabilirmiyizm sizinde fikirlerinizi bekliyorum

ömer kardeşim kaç kez basına gelmiş geçmiş olsun yakınlarında ara ayrıca hırsıza kilit dayanmaz hırsızın arsızın yüzsüzün ekmeksizin yedigi tabaga pisleyenin kilidi milidi olmaz normal kümesini yap basın fazla agrımasın masrafa girme emege saygısı olmayan kapı kilit dinlermi

Böyleleri için, Kümesin metal yerine iç kısım dan kablo bağlayacan elektrik verecen. Tuttuğu an çarpılacak aklı başına gelecek. Ama sakın uygulayım deme, O elektrikler çok güçlüdür adamı öldürürsün sonra başına iş alırsın. Onun yerine, Kümesin içine alerm koy. Kapı açıldığı an yüksek sesle ötsün veya Büyük bi köpek al kümesin önüne bağla.

kuscu_marik' Alıntı:
ömer kardeşim kaç kez basına gelmiş geçmiş olsun yakınlarında ara ayrıca hırsıza kilit dayanmaz hırsızın arsızın yüzsüzün ekmeksizin yedigi tabaga pisleyenin kilidi milidi olmaz normal kümesini yap basın fazla agrımasın masrafa girme emege saygısı olmayan kapı kilit dinlermi

8 kez calınanlara yanmam hepsi azmandı ama bunlar calınırsa yanarım sabunilerim miski kaplamalarım yakında besleyici kuşlarımın altından hunkari cıkartıcam kiracı adamız ona göre yapmaya calıstık

pckolik' Alıntı:
Böyleleri için, Kümesin metal yerine iç kısım dan kablo bağlayacan elektrik verecen. Tuttuğu an çarpılacak aklı başına gelecek. Ama sakın uygulayım deme, O elektrikler çok güçlüdür adamı öldürürsün sonra başına iş alırsın. Onun yerine, Kümesin içine alerm koy. Kapı açıldığı an yüksek sesle ötsün veya Büyük bi köpek al kümesin önüne bağla.[/quote

Sizin dediginizi demir kumesim varken uyguladım demir kapıyı telef ettiler acamadılar ama polis beni suclu buluyor elektrik veriyorum diye kumesin onunde kopek var ama onu devre dısı bırakmak kolay

kuscu_marik' Alıntı:

eyw hırsıza kilid dayanmadıgını cok kez ogrendim ama bu hırsızlar teknoloji ile hızlı gelişemeyecegini dusunuyorum normal kumes tahtadan demir kapı baska turlu yapamıyom kiracıyım normal gunler zor cumartesi calısıyorum o zaman yokluyolar

Bana kalırsa bi güvenlik sistemı oluştur. Kablosuz sensörleri devre dısı bırakması mumkun değil. Şifre girmeden kapı açılırsa seninle birlikte bütün mahalle ayağa kalkacaktır. Böylece hırsız kuşları almadan orayı terkeder. Eğer bir hırsız senın kümesınde güvenlik sistemı olduğunu öğrenirse emin ol hepsi öğrenir ;)

Hırsızlığın her türü için konuşuyorum ne yazık ki ülkemizdeki kanunlar caydırıcı değil üstelik kanunlar neredeyse hırsızdan yana ... Olaki yakalandı ama çaldığı şeyi kaybettiyse alamıyorsunuz davacı olmanız gerekiyor uzun uzun mahkemeleri takip etmeniz gerekiyor... Üstelik 4-5 ay yatıp çıkıyor. Sırf bu yüzden hırsızlıktan geçinen vicdansızların sayısı iyice arttı. Ahh bi şeriat olsaydı kesecektin kolunu , akıllanmadı bacağını , ibreti alem olacaktı ondan sonra hadi bakalım cesaret etsin hırsızlığa diğer hainler.

RadiKEL' Alıntı:
Hırsızlığın her türü için konuşuyorum ne yazık ki ülkemizdeki kanunlar caydırıcı değil üstelik kanunlar neredeyse hırsızdan yana ... Olaki yakalandı ama çaldığı şeyi kaybettiyse alamıyorsunuz davacı olmanız gerekiyor uzun uzun mahkemeleri takip etmeniz gerekiyor... Üstelik 4-5 ay yatıp çıkıyor. Sırf bu yüzden hırsızlıktan geçinen vicdansızların sayısı iyice arttı. Ahh bi şeriat olsaydı kesecektin kolunu , akıllanmadı bacağını , ibreti alem olacaktı ondan sonra hadi bakalım cesaret etsin hırsızlığa diğer hainler.

caydırıcı olmaktan yana cocuklar 18 yasından kucuk olunca salıyorlar bana polisin dedigini aynı sekilde ileteyim

ben karakola gittim 27 tane kusum calındı 3-5 gotu b.k kuşlar için mi geldin dedi nerede oldugunu biliyorsan gidip alalım

aynen bu sekilde dedi sonra bende kumes yanında yakaladıgımı sakatlıyorum ama gene ben sucluyum

uumuut' Alıntı:
Bana kalırsa bi güvenlik sistemı oluştur. Kablosuz sensörleri devre dısı bırakması mumkun değil. Şifre girmeden kapı açılırsa seninle birlikte bütün mahalle ayağa kalkacaktır. Böylece hırsız kuşları almadan orayı terkeder. Eğer bir hırsız senın kümesınde güvenlik sistemı olduğunu öğrenirse emin ol hepsi öğrenir ;)

hırsız dedigimiz grup olarak 4 kişi yanda gözetlemeye kac kişi gelirse o kadar olur onlar ögrendi mi zaten butun ilçe duyar biliyorum bu guvenlik sistemi guzel ama alarm bir arkadas takmıstı antenli bir sey diyordu antenini sokmek gerekir diyordu buna benzer mi

bu hırsız her kapıyı açıyo demek belki utandıgı korktugu şeyler vardır sen kapıya uzunca küfür yaz belki utanırda yapmaz (:

hırsız dadanmışsa bi kere en ufak bi hatanda götürür mesela daaaa 2003 senesinde kümese çift kapı takmışdım kalasdan içden asmalı akşam 5 gibi tek kapıyı kapattım birtane kilit takdım dedim kim gelicek gündüz vakdi ne tesadüfse o ara almışlar bulamadık sonra herneyse şimdi brzdan video atıcam belki işine yarar şuanda 1 sensörlü 1 de darbeye karşı içden alar var geçengün geldiler gece 12 gibi balkonda kümesin oraya bakıyor kuru sıkı vardı bahçede sesi duyunca iki el ateş ettim o korku onlara yetmişdir gelmiyolar bu ara birtane daha sensörlü alar taktırıcam onuda yandan vericem inşlh bi an önce çözüm bulursun

sizin sistem guzel hepsini bir kerekte yapamam ama yavastan yapmaya calısıcam ilk olarak kapı kilidlerinizin altında bulunan alarm ile 2 tane daha biri cengel 2 sizin gibi yuvarlak gomme istiyorum onları yaptıktan sonra alarmlar için anca guvercin satınca para elime gecince olur

yasım kucuk olmasına ragmen guvercınlerı sevıyorum ben de beslıcem ama besleyemıyorum alcam alamıyorum cunku calarlar dıye korukuyorum bu calmamalarını onlemek ıcın ne yapmak gerek kopek koyamam sadece guvercın kopek olmaz bı onerı soleyın lutfen sımdıden saygıLar

alarm sistemi konusunda yardımcı olabilecek var mı .bu harekete duyarlı sistemde kümes içerisindeki hareketler etkili oluyor mu. farklı sistemler kullanıp da tavsiyesi olan varmı

Geri