Kimseye kuş vermicen!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 963

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkese merhaba ben adana güvercini besliyorum fakat 7 çift bakıcı çok güzel postalarım vardı.Benim çevrem çok şükür geniş bugün istesem 50 tane kuş getiririm.Neyse çevresi olmayan bi arkadaşım bakıcıları istedi ben bunları uçurayım dedi.Sen bulursun gene dedi neyse yok mok çektim genede dayanamayıp hepsini paket yaptım 14 kuşu hepside güzel postalardı dedim bunları uçurma yavrusunu al uçur bunlar durmaz çünkü kaçar dedim tmm dedi gitti bugün sabah hepsinin kanadını açmış aklı sıra uçuracak hepsi pırrr dururlarmı kaçmış hepsi sinirim bozuldu ama neyse bi kuş için tantana etmiyim dedim bakalım postalar geri gelecekmi.Geleceklerini sanmıyorum kapalı yerde besliyordum onları.

mehmet1994' Alıntı:
Herkese merhaba ben adana güvercini besliyorum fakat 7 çift bakıcı çok güzel postalarım vardı.Benim çevrem çok şükür geniş bugün istesem 50 tane kuş getiririm.Neyse çevresi olmayan bi arkadaşım bakıcıları istedi ben bunları uçurayım dedi.Sen bulursun gene dedi neyse yok mok çektim genede dayanamayıp hepsini paket yaptım 14 kuşu hepside güzel postalardı dedim bunları uçurma yavrusunu al uçur bunlar durmaz çünkü kaçar dedim tmm dedi gitti bugün sabah hepsinin kanadını açmış aklı sıra uçuracak hepsi pırrr dururlarmı kaçmış hepsi sinirim bozuldu ama neyse bi kuş için tantana etmiyim dedim bakalım postalar geri gelecekmi.Geleceklerini sanmıyorum kapalı yerde besliyordum onları.

İYİ ETMEMİSSİN MEHMET DAVRANISIN GÜZEL AMA GÜZELLİKLER HAK EDENE OLMALI KİŞİLERİ İYİ TANIMAK GEREK

KESKE BAGI DEGİLDE BİR SALKIM ÜZÜM VEREYDİN GECMİŞ OLSUN SAGLIK OLSUN BUNLARDA GEREK BAZEN TECRÜBE VE İNSANLARI TANIMA AÇISINDAN DA GEREKLİDİR DAHA İYİLERİNE KAVUSURSUN İNSALLAH O GÖNÜL SENDE VAR ZATEN

Ya abi çok istedi hadi dedim bi kuş için arkadaşımızı kırmayalım benim sinirlenme sebebim bu kuşları uçurma bak dediğim halde kanatlarını çözüp uçurmaya çalışması:)Yoksa kuş sorun degil bakıcıydılar zaten ucurmuyordum ama karışım yapılabilir kuslardı yavrusunu alsaydı.Mersin su an kaçakla doldu:D

Geri