kır kır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lion4735
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

lion4735

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah bıçakçı
Meslek
garson
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
selam arkadaşlar abiler ben izmirden emrah BENİM BİRTANE bademli dişi döneğim var kuşun ağzı dewmlı açık ve kır kır ses çıkarıyo ağzını açtığımda gırtlağı bayağa dışarı ve devamlı (az önce belirttiğim gibi) kır kır yaha hır hır (siz nasıl biliyosanız) diye ses çıkarıya bir kuşçu büyüğüme kordum nefes darlığı dedi.acaba kuşu nasıl eski sağlığına kavuşturabiliriz.yorum bekliyorum yani yardım şimdiden teş edrm...

üst solunum yolları bölümüne bakarsan faydalı bilgiler bulursun :slm:

lion4735' Alıntı:
selam arkadaşlar abiler ben izmirden emrah BENİM BİRTANE bademli dişi döneğim var kuşun ağzı dewmlı açık ve kır kır ses çıkarıyo ağzını açtığımda gırtlağı bayağa dışarı ve devamlı (az önce belirttiğim gibi) kır kır yaha hır hır (siz nasıl biliyosanız) diye ses çıkarıya bir kuşçu büyüğüme kordum nefes darlığı dedi.acaba kuşu nasıl eski sağlığına kavuşturabiliriz.yorum bekliyorum yani yardım şimdiden teş edrm...

Merhaba. Konu açmadan önce ilgili bölümlerde arama yaparsanız seviniriz.
Sorununuz ile ilgili detayları aşağıdaki adreslerdeki konuları inceleyerek bulabilirsiniz.
ust-solunum-yollari-hastaliklari/guvercin-halsiz-ve-hirilti-var-t6532.html
ust-solunum-yollari-hastaliklari/halsiz-istahsiz-zayif-ve-hickirir-gibi-nefes-almakta-zorlaniyor-t6169.html
ust-solunum-yollari-hastaliklari/guvercinde-hirilti-t4676.html
ust-solunum-yollari-hastaliklari/gece-hikirdama-t4258.html
ust-solunum-yollari-hastaliklari/girtlak-hastaligi-t2613.html
ust-solunum-yollari-hastaliklari/guvercinlerde-kronik-solunum-yolu-hastaliklari-t50.html
ust-solunum-yollari-hastaliklari/guvercin-hastaliklari-kronik-solunum-yollari-t45.html

Geri