kiralık kümes arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan levent41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

levent41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
levent yılmaz
Meslek
emekli
İlgi Alanı
Kediler
Ankarada iki çift taklacı güvercinim var balkonda 3 aydır bakıyorum daha önce müstakil yerim vardı .balkonda olmuyor arkadaşlar. kuşlarımdan da vazgeçemiyorum, bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim

Abicim eğer ikamet ettiğin yer sincana yakın ise... Sincan sanayi girişinde Baltacıpaşa hobi bahçesi var. Orda kiralık kümesler var. Güvercin beslemek için çok uygun bir yer. Sana orayı tavsiye edebilirim.

aynen doğru.. metin abinin mekanı..

aynen arkadasların dedıgı gıbı metın beyın orası mevcut sıncan yakınsa cebecıde aydının orası var kıralık kumesler mevcut demet evlere yakın bır yere acılmıs ordada varmıs kıralık kumesler oturdugunuz yere göre secebılırsnız

osman bey bu aydının yeri dediniz cebecide kiralık kümes nasıl oluyor anlamadım kiralayan varesa fotosunu yollasın yada bahsetsin lütfen

nasıl yani böyle kümesler olan bi bahçe yapmışlar millet kuşlarını oradamı beslio:)istanbulda bile yok böyle birşey iyi bişeymiş aslında

İstanbulda bile yok .... çok güldüm valla allah senden razı olsun istanbulda ne olacagını söyleyeyim vereceksin adama iki gün sonra araki bulaki olacaksın istanbul kuşbazlarla dolu türkiyede ilk konya bursa ankara damızlıkda sakarya kuşbazlıkda istanbul gelir

ANKARA YA Bİ ARA MERAKIMDAN GEZİ İÇİN GİTTİM KİRALIK KÜMESLERİ GÖRDÜM.. ÇEBECİDE AYDIN BEY,SİNCAN DA METİN BEY HATTA BAZI ARKADAŞLAR İŞ MERKEZİNİN TERASLARINI KİRALAYIP BU İŞE SOYUNMUŞLAR.. BU ORADA ÇOK DOĞAL BİŞEY HATTA BAYAĞIDA YAYILMAYA BAŞLADI.. APARTMAN HAYATI YAŞAYAN MERAKÇILAR, APARTMANDA KUŞ BESLEYEMEDİKLERİNDEN BU KİRALIK KÜMESLERE YÖNELİYORLAR. ORADAKİ ORTAM BENCE GAYET GÜZEL.. HATTA İSTANBULDADA OLSA İDİ ARADA ZİYARETLERE FALAN GİDİP ZAMAN GEÇİRİRDİK.... GÜZEL OLURDU..

Tamamda o kıralık kumesler yanyana degılmı ? Birinin kuşu birine gidicek o ona inicek o ınmedı diyecek felan fistan karışmazmı ortalık ?

Karışmaz zaten eke, teke düşmüş kuş uçarken başka kimse kuş uçuramaz.. yavrular zaten hep birliktede uçar.. diğerinin yerine inse bile o kadarda hıyar değildir verir heralde.. 60 70 m2 lik arsada adamlarla tutuş olacak halin yokya...

çok güzel bir uygulamaymış gerçekten İZmir'de bu tip mekanlar var mı aceba bilgisi olan var mı?

İstanbul kartala yakın kiralık güvercin kümesi arıyorum. Bilgisi olan,
yardımcı olabilecek var mı ?

Arkadaslar merhaba uzun yillar kus besledim su anda oturdugum ev musait olmadigi icin besleyemiyorum istanbul gaziosmanpasa civari kumes kurabilecegim musait yer ariyorum yardimci olan cikarsa cok sevinirim.
05057738236

Geri