kırcil erkek basladıgının 2.günü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srt24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
telle cektim cok kötü bi cekim hedef yapmaya basladıgının 2.günü paylasım olsun.ilerde cok güzel bi cekimle ekelrim tekrradan tüm kuscu dostlarıma saygılar

sertan kardeş kuş güzel çekim kötü,bu kuş henüz yarım ama ilerde çok güzel olur diye düşünüyorum,arayı rahat açabiliyor.
senin kuşlardanmı?
kal sağlıcakla....

cekim cok kötü evet.basladı 2 .günü tele cektim ölesine koydum:)benim kuslardan Ahmet kardesim cok güzel bi cekimle ekliycem inşllah paylasım olsun diye koydum baslangıcını

emegıne saglık arkadasım ınsallah dahada guzel olur hersey gonlunce olsun.

isyankarbfc' Alıntı:
emegıne saglık arkadasım ınsallah dahada guzel olur hersey gonlunce olsun.
inşallah kardes tşk ederim güzel dilekleirn için daha iyleri sizin olsun

maasallah takla arası çok güzel fişek yapr bu kuş insallah dügün çeksende izlesek zevk veren bir kuş güle güle besle.

tşk edeirm ömer kardesim inşlalh en kısa zamanda cok güzel bi cekimle ekliycem,şimdi 7 taklaya cıkardı 17 ye kadar yolu var:) profosyonel kameraman getirip cektircem tüm yeteneklerini

masallah sertan güzel baslıyor güle güle besle

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
masallah sertan güzel baslıyor güle güle besle

saygılar

tşk ederim Marik abi saygılar bizden olsun

Sertan kardeşim,güzel kuş ama kötü bir çekim bu kuşa bu kamereman yakışmamış,acil kameremanı değiştir)))

Tüyü kadar ömrü olsun,güle güle uçur.

Sağlıklı kuşlar ve kümesler dilerim.

Selamlar sağlıcakla kal.

şenol tunç' Alıntı:
Sertan kardeşim,güzel kuş ama kötü bir çekim bu kuşa bu kamereman yakışmamış,acil kameremanı değiştir)))

Tüyü kadar ömrü olsun,güle güle uçur.

Sağlıklı kuşlar ve kümesler dilerim.

Selamlar sağlıcakla kal.

kameraman benim:) telle cektim basladı 2. gününden cektim kameraya paylasım olsun diye ekledim.cok kalite bi kameraman getirip cekecem kısmetse.güzel dilekriniz için tşk ederim

selamunaleykum sertan bey kuş guzel uzun gidiyor.bırde dıkkatımı cektı profılınızde nevsehır yazıyor bende nevsehırlıyım.nevsehırdemı kus ucuruyorsunuz ????

a.s sinan kardes evet ben avansotayım bu kus su anda 60 metreye ulaşdı 7 ila 12 takla arasında değişiyo.cekdiğim gün basladı 2. gün cektim yeni haliydi bu cekim. babası 17 taklaya cıkarıyo 4 yasında bi kus. buda 17 taklaya cıkarınca cok kalite bi cekimle buraya ekliyip tüm kuscu dostlarımla paylasıcam.

maşallah ınsallah kazasız belasız ucurursun ben 3 ay once avanos ozkonaktan beneklı mavı almıstım hedıye verdıler.avanosta amcaogulları var eger daha once tanıssaydık yanına ugrayıp cayını ıcmek ısterdım nasıp olur ınsallah ben derınkuyuluyum kaymaklıda hamdı abı var elektrıkcı onla kus alıs verısımız oldu oda ıyı kuşculardandır duymussundur belki

snn çankaya' Alıntı:
maşallah ınsallah kazasız belasız ucurursun ben 3 ay once avanos ozkonaktan beneklı mavı almıstım hedıye verdıler.avanosta amcaogulları var eger daha once tanıssaydık yanına ugrayıp cayını ıcmek ısterdım nasıp olur ınsallah ben derınkuyuluyum kaymaklıda hamdı abı var elektrıkcı onla kus alıs verısımız oldu oda ıyı kuşculardandır duymussundur belki

beklerdim tabikide şimdi 3 tane var oynattıgım.bilmiyorumki dogrudur vardır kaymaklıdada,herkes kendi damarını besliyo herkezin kusu kendine göre iyidir kardes.

srt24' Alıntı:
snn çankaya' Alıntı:

beklerdim tabikide şimdi 3 tane var oynattıgım.bilmiyorumki dogrudur vardır kaymaklıdada,herkes kendi damarını besliyo herkezin kusu kendine göre iyidir kardes.
evet haklısın tanımıyo olabılırsın sertan abi

festivale kus ucurdularmı?2. gecen sene kaymaklıdan cıkmıstı sanırım

srt24' Alıntı:
festivale kus ucurdularmı?2. gecen sene kaymaklıdan cıkmıstı sanırım
aynen 2005 mı 2006 mıydı bılmıyorum bırıncılıgı var.

Maşallah uçurduğunuz kuş güzel başlamış,yeriniz de güzel dediğiniz gibi çekim güzel olmamış inşallah ileride daha güzel video çekimi yaparak bizlere izlettirirsiniz emeğinize sağlık güle güle besleyiniz.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Maşallah uçurduğunuz kuş güzel başlamış,yeriniz de güzel dediğiniz gibi çekim güzel olmamış inşallah ileride daha güzel video çekimi yaparak bizlere izlettirirsiniz emeğinize sağlık güle güle besleyiniz.Selamlar
tşk ederim güzel yorumlarınız için evet güzel basladı su anda cok daha iyi inşallah hava sartları elverdiği sürece ucurmaya calısıyorum selamlar bizden

eğer bu kuş takla adedini artırsın ve oturaklı oyununu tam anlamıyla göstersin bence bu videoyu seyredenler tekrar tekrar seyrederler benim bir kuşçu gözüyle iddiam netteki bir çok kuştan çok iyi şeyler sergileyeceği 'ALLAH nazardan saklasın kazadan atmacadan korusunki bakalım söylediklerimiz ne kadar doğru çıkacak başarılar sertan usta herşey gönlünce olsun..!

biz anlatılmaz yasanırız apo kardes inşşalh görcez güzel cekimleriyle..tşk edeirm güzel yprumların içn

Geri