srt24
Üye
- Ad Soyad
- sertan özcan
- Meslek
- organizatör
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşallah kardes tşk ederim güzel dilekleirn için daha iyleri sizin olsunisyankarbfc' Alıntı:emegıne saglık arkadasım ınsallah dahada guzel olur hersey gonlunce olsun.
kuscu_marik' Alıntı:masallah sertan güzel baslıyor güle güle besle
saygılar
şenol tunç' Alıntı:Sertan kardeşim,güzel kuş ama kötü bir çekim bu kuşa bu kamereman yakışmamış,acil kameremanı değiştir)))
Tüyü kadar ömrü olsun,güle güle uçur.
Sağlıklı kuşlar ve kümesler dilerim.
Selamlar sağlıcakla kal.
snn çankaya' Alıntı:maşallah ınsallah kazasız belasız ucurursun ben 3 ay once avanos ozkonaktan beneklı mavı almıstım hedıye verdıler.avanosta amcaogulları var eger daha once tanıssaydık yanına ugrayıp cayını ıcmek ısterdım nasıp olur ınsallah ben derınkuyuluyum kaymaklıda hamdı abı var elektrıkcı onla kus alıs verısımız oldu oda ıyı kuşculardandır duymussundur belki
evet haklısın tanımıyo olabılırsın sertan abisrt24' Alıntı:snn çankaya' Alıntı:maşallah ınsallah kazasız belasız ucurursun ben 3 ay once avanos ozkonaktan beneklı mavı almıstım hedıye verdıler.avanosta amcaogulları var eger daha once tanıssaydık yanına ugrayıp cayını ıcmek ısterdım nasıp olur ınsallah ben derınkuyuluyum kaymaklıda hamdı abı var elektrıkcı onla kus alıs verısımız oldu oda ıyı kuşculardandır duymussundur belki
beklerdim tabikide şimdi 3 tane var oynattıgım.bilmiyorumki dogrudur vardır kaymaklıdada,herkes kendi damarını besliyo herkezin kusu kendine göre iyidir kardes.
aynen 2005 mı 2006 mıydı bılmıyorum bırıncılıgı var.srt24' Alıntı:festivale kus ucurdularmı?2. gecen sene kaymaklıdan cıkmıstı sanırım
tşk ederim güzel yorumlarınız için evet güzel basladı su anda cok daha iyi inşallah hava sartları elverdiği sürece ucurmaya calısıyorum selamlar bizdenM.TURAN' Alıntı:Maşallah uçurduğunuz kuş güzel başlamış,yeriniz de güzel dediğiniz gibi çekim güzel olmamış inşallah ileride daha güzel video çekimi yaparak bizlere izlettirirsiniz emeğinize sağlık güle güle besleyiniz.Selamlar