kirik ayak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

oktay66

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oktay erbaş
Meslek
sağlık
İlgi Alanı
Kediler
Kirik bacak ne zaman iyilesir yardim bugun bir tanesinin bacagi kirildi.

Canım kardeşim yardım istiyorsun ama yine eksik yazışma eksik bilgi resim yok görseli olmadan yazacağim parmaklara yakın yerdenmi yoksa mafsaldan öncemi bildiğimiz yemek kürdanını bir kişiden mutlaka yardım alman lazım eğer mafsaldan aşağı ise kürdanı kırık parçanın iki tarafına tuttur ince sargı bandını eczaneden al üç dört kere veya beşkere sardır öyle bırak 10 gün içinde kaynar eğer eksik bir şey var ise bilgisayarım açık cevaplayabilirim selamlar.

Kırılan ayağı düzelt ve etrafını ince pamukla sar daha sonra sargı beziyle fazla sıkmadan iyice sar ve yara bantı ile sabitle. Bir süre sonra (20 gün kadar) ayağı üstüne basmaya başlayacaktır. Ayağı üstüne bastıktan bir hafta sonra sargıları çıkar.
İnşallah başarılı olursun.
Kolay gelsin.

Re: kirik bacak

baldırdan kırılmış gerekli tedaviyi yaptım ama ne zaman iyileşir kaç günde iyileşir bilmiyorum.
sabah uçurdum geldiginde kırılmış sallanıyordur bacağı. . .

Re: kirik bacak

oktay66' Alıntı:
baldırdan kırılmış gerekli tedaviyi yaptım ama ne zaman iyileşir kaç günde iyileşir bilmiyorum.
sabah uçurdum geldiginde kırılmış sallanıyordur bacağı. . .

Yaşanmış tecrübe. İnşallah 20 gün sonar ayağı üzerine basmaya başlayacaktır.

bacağının iki tarafına iki çubuk koyup bantla fazla sıkmadan bantla bir hafta öyle dursun bir hafta sonra iyileşecktir büyük ihtimalle kuş ne kadar az hareket halinde olursa o kadar iyi olacaktır ama şunu da söyleyeyim kemik yanlış yerden kaynaya bilir ve eskisi gibi yürüyemez bu ihtimalde var çünkü daha öncekerde böyle durumları çok yaşadım inşallah hemen iyileşir

Geri