Kırık Kanat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tumay60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tumay60

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muhammed Tümay
Meslek
Grafiker
İlgi Alanı
Arkadaşlar henüz yeni aldığım genç bir mavi diye adlandırdığımız kuşumun kanada kırıldı.
Kendi kendine ne olduğunu bilemeden bir baktım kanadının altında kan var.
Sonra anladım ki kırılmış kanadı ilk baştan 3 per'in olduğu alan kırılmış.
Sizce ne yapmalıyım nasıl tedavi edilir bu çok üzüldüm yaa.
Sanki kendi kolum kırıldı.
Önerilerinizi bekliyorum.
Antalya'dayım.

Konu aşağılara kaymış, önemli bir mevzu az çıksın yukarı. Valla yabani hayatta kendi kendine kaynar o kemikler zaten ince, çok vakit almaz. Ama senin elinde olunca iş sana düşüyor. Kanadı çubuklar yardımıyla sararak tedavi edilebilir ama bu tedavi eskidendi artık yeni yeni şeyler çıktı. Veterinere git derim eğer durum çok acilse. Onlarda bazen ekipman falan oluyor hallediyorlar. Onun dışında çok yorma hayvanı, yatsın hareket etmesin.

Merhaba Muhammet kardes Cihan kardesimizin de dediği gibi verteriner olayı var şimdi ne desek Boştur Bu Tip Benzer Konu Başıma Geldi Atmaca Mavi Tanelimin Göğsünü Yardı Ve Kuşum bi Türlü Bacaya İndi Ve İğne İplikle Diktim Ve eski Performansı olmasada Yavas Yavas Kendi kendine Biseler Yapıyor Ben zorLamıyorum Ama kendi ucarsa Senin Konun Kanat Konusu Birkaç önerim Olacak Durumun yada Vaktin varsa Veterinere Götür Yoksa Sunları Uygula Ayrı Bir Salmaya Al 1.si Dezenfekte Etmelisin Yarayı Mikroplar Yayılmıştır Dezenfekte Sonrası Yaraya Pamuk konulmaz Sakın Deneme Gazlı Bez Tip Bezi İnce Katla yaraya Göre KEs kanadını acarak ve o Bölgeyi Sar Kanadını bantlamış tıipinde Uçmaya Kalkamayacak Şekilde Ama Rahat Yürüyebilecek Bir salmada Dursun Bir müddet Sonra Kendini Toparlayacaktır Bizim burda Böyle Cok iyi sonuç alıyor komşu kuşcular İnş. Düzelir Saygılarımla ;)

Geri