- Ad Soyad
- metin yıldız
- Meslek
- Polis
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TEŞEKKÜRLER YANLIŞ DUYMUŞSUNUZ KIRIKKALENİN KUŞLARI GENEL OLARAK İYİDİR AMA GÖKLERLE ÜNLENMİŞLERDİR KIRÇIL PEK FAZLA BULUNMAZgöksal balcı' Alıntı:maşallah :tamam: kuşlar ,özellikle alalar çok güzeller kırıkkaleliler kırçıllı besler diye bilirdim aralarında hiç göremedim yoksa yanlışmı anlatmışlar,sağlıcakla besleyip uçurun :slm:
a.s hoşbulduk.Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:S.A Metin..
Aramiza hosgeldin,hosca vakit gecirmen dileklerimle.
Sevgiler...
hoş bulduk. teşekkürler. elimizden geldiği kadar iyiye hizmet etmeye çalışıyoruzfilo' Alıntı:H.G. KUŞLAR GÜZEL.. MAŞALLAH..
emreert' Alıntı:maşallah çok güzeller bi nesil kuşlar iyi günlerde besle metin abi.[/quote
sağolasın emre
eyvallah kardeşimkırıkkale_çırağı' Alıntı:Metin abi selamlar. Allah kazasız belasız, bereketli, ağız tadıyla kuş uçurulan sezonlar nasip eder inşallah...
ilginiz için teşekkürler şerefbeyşeref' Alıntı:Gövler güzel gözüküyor Metin bey Maşallah ; Daha önce videolarınızı'da izledik .. Kuşlarınızın kalitesi hakkında benim şüpem yok.. Allah bozmasın .. SelamlarŞEREF
eyvallah muratDELIYUREK41' Alıntı:cok guzel kuslar masallahları var