KIRIKKALELİ METİN KUŞLARIMDAN BAZILARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kırıkkaleli metin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin yıldız
Meslek
Polis
İlgi Alanı
Kediler
http://img683.imageshack.us/img683/2807/dedebeton.th.jpg[/IMG][/URL]

Metin abi foruma hoş geldin...maşallah kuşlara nazar değmesin,on numara kuşlar,sende on numara bi insansın abi.

EYVALLAH EMRE GÖNÜL NASIL BAKARSA GÖZLERDE ONU SÖYLER... YÜREĞİNE SAĞLIK

maşallah :tamam: kuşlar ,özellikle alalar çok güzeller kırıkkaleliler kırçıllı besler diye bilirdim aralarında hiç göremedim yoksa yanlışmı anlatmışlar,sağlıcakla besleyip uçurun :slm:

kırçıllı derken benekli ,kirli ve bozkirliye derler dediler bana ,diğer arkadaşlar anlasın diye yazdım :slm:

göksal balcı' Alıntı:
maşallah :tamam: kuşlar ,özellikle alalar çok güzeller kırıkkaleliler kırçıllı besler diye bilirdim aralarında hiç göremedim yoksa yanlışmı anlatmışlar,sağlıcakla besleyip uçurun :slm:
TEŞEKKÜRLER YANLIŞ DUYMUŞSUNUZ KIRIKKALENİN KUŞLARI GENEL OLARAK İYİDİR AMA GÖKLERLE ÜNLENMİŞLERDİR KIRÇIL PEK FAZLA BULUNMAZ

S.A Metin..

Aramiza hosgeldin,hosca vakit gecirmen dileklerimle.

Sevgiler...

H.G. KUŞLAR GÜZEL.. MAŞALLAH..

filo' Alıntı:
H.G. KUŞLAR GÜZEL.. MAŞALLAH..
hoş bulduk. teşekkürler. elimizden geldiği kadar iyiye hizmet etmeye çalışıyoruz

maşallah çok güzeller bi nesil kuşlar iyi günlerde besle metin abi.

Metin abi selamlar. Allah kazasız belasız, bereketli, ağız tadıyla kuş uçurulan sezonlar nasip eder inşallah...

Gövler güzel gözüküyor Metin bey Maşallah ; Daha önce videolarınızı'da izledik .. Kuşlarınızın kalitesi hakkında benim şüpem yok.. Allah bozmasın .. SelamlarŞEREF

emreert' Alıntı:
maşallah çok güzeller bi nesil kuşlar iyi günlerde besle metin abi.[/quote
sağolasın emre

şeref' Alıntı:
Gövler güzel gözüküyor Metin bey Maşallah ; Daha önce videolarınızı'da izledik .. Kuşlarınızın kalitesi hakkında benim şüpem yok.. Allah bozmasın .. SelamlarŞEREF
ilginiz için teşekkürler şerefbey
evet hayvanlardan memnunuz

Geri