kırıkkaleli postacı mehmet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KALİTECİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

KALİTECİ

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sercan yalçın
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
kırıkkalenin eskilerinden 1 damar da bizden olsun istedik dilerim begenirsiniz

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    241 KB · Görüntüleme: 2,227
  • 2.jpg
    2.jpg
    503.8 KB · Görüntüleme: 2,239
  • 5.webp
    5.webp
    216.4 KB · Görüntüleme: 2,290
  • 7.webp
    7.webp
    184.4 KB · Görüntüleme: 2,264
  • 8.webp
    8.webp
    188.8 KB · Görüntüleme: 2,300
Maşşallah Duruşları Güzel Inş Havadada Duruşları Kadar Güzel Oynaşır Size Kuşculugun Zevk'ini Verirlerdir Umarım

maaşallah

hey maşallah kuşlarınızın maşallahı var özellikle dumanlı perçem çok hoşuma gitti :tamam: sağlıcakla besleyin ve uçurun İnşallah :slm:

S A MASALLAH SERCAN KARDESİM ÇOK GÜZELLER EMEKLERİNİZE SAGLIK GÜLE GÜLE UÇURUN BESLEYİN PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Maşallah. Bende Kırıkkale dumanlı akkuyruk erkek vardı. Bir arkadaşımın hediyesiydi. Güzel kuşlardır.

Kuşlarınız güzel gözüküyor maşallah . Kırklarelinin neresinde siniz Buralarda oyunkuşu bakan çok kısıtlı , genelde dışarıdan iş için gelip bu bölgede yaşayan insanların dikkatini çeker bu ırk . Yerli halk daha çok öteki ırkları yada Şebap bakmayı seviyor .. Tanışmak isterim .. selamlarŞEREF

hepinizin yorumları için ayrı ayrı teşekkürler ederim

şeref bey kırıkkale merkezdeyiz biz fakat ben yazılanı yanlış anladım sanlımca ama kırıkkalede ben kendimi bildim bileli oyunkuşu beslerler babam daha kücüklük yıllarından anlatırdı kuşlarının nasıl oynadıgını şimdi şöyle bakıyorda acıyor bizlere
ne zaman arzu ederseniz çayımızı içmeye gelebilirsiniz bu davet herkes için geçerlidir

saygılarımla

SEREF KARDESİMİZ KIRIK KALEYİ KIRKLAR ELİ OLARAK ALGILAMIS OLMALILAR KENDİSİ KIRKLAR ELİNDE İKAMET ETMEKTE

Maşallah güzel kuşlar,güle güle besleyin-uçurun.Saygılar.

Maşallah süper kuşlar

Güle güle besleyin maşallahları var.Hepsi güzel ama Dumanlı perçemli daha bir değişik duruyor.
Selamlar.

MAŞALLAH GÜLE GÜLE BESLE HEMŞERİM
KIRIKKALEYE SELAMLAR

Maşallah çok güzeller tüyükadar ömürleri olsun ağzınızın tadıyla uçurmanızı temenni ederim.

paylaşımınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

saygılarımla,

Ramazan ABA

güzel yorum ve düşünceleriniz için heinize teşekkür ederim yeni resimleri ve 2014 yılı videolarını sizlerle paylaşacagız inşallah

Geri