kırklareli pınarhisar dan ufuk bey'in kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
selam değerli dostlarım..Kırklareli ilimizin pınarhisar ilçesinden posta,trakya yerlisi,şami,şebap,bursa oynarı ve mardin bakcısı olarak tanıdığım ufuk bey trakyada büyük çevresi olan bir arkadaşımız..güvercin üretiminde kendisini çok geliştirmiş olan değerli arkadaşımın kuşlarının uçumlarından bir kaç kareyi siz değerli arkadaşlarımızla paylaşmak istedim iyi seyirler..

Paylaşım için sağolun, Ufuk beye slm. söleyin bidaki cekimde kuşları yakın çeksin,renklerini görmek isteriz.

selam değerli dostum..yakında çekmek isteriz tabii..resimler ufuk beyin değil benim çekimim..

maşallah sürüsüne bereket eminim yakındanda çok güzellerdir.

maşallah. paya bir uçan kuş var. sürüsüne bereket. allah bol yavru aldırsın..

Selamlar. Maşallah Ufuk bey filo yapacak sanırım. Kuşların uçuşları hareketleri resimlerden bile belli olmaktalar. Dilediği gibi performansları vardı umarım. Ali bey bizimle bu güzellikleri paylaştığınız için teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Ali abi bu güzel paylaşım için öncelikle sana çok teşekkür ederim.
Ufuk bey hayatın tadını biliyor maşallah diyelim.
Yüksek binalar,taş duvarlar yok,kirli hava yok.
Alabildiğince ufuk,yeşillik va temiz havada kuş izleme keyfi.

ali hakan' Alıntı:
fotolar benim çatıdan bu arada arkadaşlar..
:heyo:
abi maşallah, otur çatıya al çayı kuş seyret daha ne isteyebilirki bir kuşçu

kuşlar çok süper

Merhabalar Ali bey,çok güzel görüntüleri bizlerle paylaşmışsınız teşekkür ederiz,bir güvercin aşığı bu görüntülerin güzelliğinden keyif almazsa başka neyden keyif alabilir ki? feyzi kardeşiminde belirttiği gibi al çayını eline saatlerce doya doya izle....

inanın bana sevgili dostlarım..çoğu zamankendi kuşlarımdan ziyade havada olan ufuk bey in kuşlarını izliyorum..doyumsuz keyif doğrusu..

Teşkkürler ALİ abi öncelikle beni böyle bir ortama kazandırdıgın için :)
Ufuk beyinde tebrik ediorum kuş besldigi için
Ayrıca bende KIRKLARELİ 'LİYİM :)
Kuş ucurmak kadar zewkli bişey daha yok bi kuşcu için ondan aldıgın hazz başka neyde warki boynumuz tutuluor harektlerini takip etmeye çalısırken :)

sağolasın değerli dostum..aklında hep şu olsun ''KABAHAT İŞLEYENLER GİBİ BAŞIN YERDE GEZECEĞİNE KUŞ UÇUR BAŞIN DİMDİK GEZ ''

ali hakan' Alıntı:
fotolar benim çatıdan bu arada arkadaşlar..

bende onu dıcektım abı kendı catından cekmıssın dıye :) tesekkurler paylasım ıcın :)

selam değerli dostlarım..kuşlar karışık posta.şami,bursa,yerli,macar,mardin,gibi kalabalık bir kuş filosu..

maşallah topram epey kuş var uzun zamandır böyle kuş uçuramıyorum tebrikler ne mutlu size . kuşların yakın çekimlerinide görürüz inşallah

Çok tesekkurler ali abi paylastıgın ıcın kuslar havada guzel gozukuyor lakın abimizinde dedigi gıbı yakındanda gormek ısterız saygılar.

selam değerli kardeşim...inşallah yakından da fotolarını çekip yine bu başlık altında atacağım..

selam ufuk bey celaliyeden ender ufuk bey senin güzel masa kuşların vardı onları neden koymadın abinin dediği gibi kuşlar uzak çekim yapmışsın.

maaşallah abimizin bayağı kuşu var ama keşke bir kaç tane de yakından çekseydiniz yani renkler falan belli olsaydı.Yine de paylaşım için teşekkürler...

selam değerli dostlarım...işte ufuk bey in filosu ..laf aramız da bir bukadarda yavru yumurta üzerinde kaldırmadık onları...

Güzel paylasım.tesekurler.bu kusların vidolarınnıda bekliyecegız...

Geri