KIRKLARELİ/PINARHİSAR DAN UFUK BEY'İN ŞEBAPLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
selam değerli dostlarım...kırklareli ilimizin pınarhisar ilçesinde oturan ağırlıklı olarak şebap,filo,bursa,oyunlu mardin bakan değerli dostum ufuk bey'in kümeslerini ziyaretimde çektiğim fotoğrafları sizler ile paylaşmak istedim..

TOPLU HALDE ŞEBAPLAR

GENÇ MİSKİ DİŞİ VE GENÇ SABUNİ ERKEK

YİNE GENÇ BİR SABUNİ ERKEK VE DİŞİSİ

AZMA SABUNİLER

AZMA BİR SABUNİ

AZMA BİR MİSKİ DİŞİ

BİR AZMA MİSKİ DİŞİ DAHA

AZMA SABUNİ

AZMA SABUNİ

maşallah boy posları,kostumleri cok guzel,allah nazarlardan korusun hepsini,bu kuşları yetiştiren abimizi tebrik ederim hakkını vermiş valla..
bizlerle boyle guzel kuşları paylaştıgın için teşekkurler hakan abim

Hay Maşallah Şunların Güzelliğine Bak Allah Güle Güle Beslemeyi Uçurmayı Ve Yavru Almayı Nasip Etsin.

Saygılarımla...

EFKARLI_COCUK

kuscu522' Alıntı:
maşallah boy posları,kostumleri cok guzel,allah nazarlardan korusun hepsini,bu kuşları yetiştiren abimizi tebrik ederim hakkını vermiş valla..
bizlerle boyle guzel kuşları paylaştıgın için teşekkurler hakan abim
selam değerli kardeşim ...ufuk bey şebap konusuna bir hayli duyarlı ve bilimsel bakan bir dostumuz..işte insan emeğinin karşılığını aldığında ne kadar keyf alıyor ..

Maşallah elLi ayaklı kuşlar bunlar. Gayet gerimli kuşlar , paça takımları düzgün, göğüs balları hizalı ve tatlı, çoğuda kızma kuşlar kalıpları falan muntazam hayvan lar , daha birde yavruya kusunca gemi gibi olurlar heralde . Az bulunur temiz hayvanlar . Ufuk bey bu kuşları KENDİMİ BESLİYOR yoksa biryerden mi aldı çok merak ettim, ..selamlar ŞEREF

Masallah kuslar mukemmel performanslarıda renkleri duruslarıda kadar iyidir umarım bol yavrulu gunler

saygılarımla..

abi cok guzel kuslar ya helal olsun valla Ayrıca paylasım ıcınde tesekkur ederım abi emek harcamıssın.

selam değerli dostlarım..teşekkürler hepinize..hani derler ya baktığın zaman iyisini bakacaksın diye işte olay bu bence

hey maaşallah harika kuşlar .Allah besleyenin emeğini boş çıkarmasın..
Ayrıca sizede böyle kuşlarrın resimlerini bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim...

Gözüm gönlüm açıldı Ali abi bunların videolarınıda koyda biraz zevk alalım bu işten.

polllat' Alıntı:
hey maaşallah harika kuşlar .Allah besleyenin emeğini boş çıkarmasın..
Ayrıca sizede böyle kuşlarrın resimlerini bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim...

New Player' Alıntı:
Gözüm gönlüm açıldı Ali abi bunların videolarınıda koyda biraz zevk alalım bu işten.

selam değerli dostlarım..kuşların dahada güzel çekim pozlarını atacağım..videolarınıda koyarız ..kuşların sahibi olan ufuk bey bir üreticimiz kendisine sorduğum da bana kuşlarından satabileceğini bildirdi ..

maşallah hepsi çok güzel,paylaştığın için teşekkürler,buralardan da böyle güzelliklerin çıkması bana göre onur verici. tebrik ederim bol ve sağlıklı yavrular.. (trakyalı cCc)

trakyalı cCc' Alıntı:
maşallah hepsi çok güzel,paylaştığın için teşekkürler,buralardan da böyle güzelliklerin çıkması bana göre onur verici. tebrik ederim bol ve sağlıklı yavrular.. (trakyalı cCc)

selam değerli dostlarım...salim bey teşekkür ederiz ..nedsen olmasın bizler beslemeye karar verdik ten sonra bence gayet güzel bir durum bu..inşallah sizde bu güzelliklerdeen edinip görsel şölen elde eder ve bizler ile paylaşırsınız..

kuşlar güzeller inş bol yawru alırsın tuyleri kadar ömürleri olsun...gurkan sahın...

abi hepsi birbirinden güsel inş. daha iyi yawru alırsın
KUBİLAY saygılarımla........

casus' Alıntı:
kuşlar güzeller inş bol yawru alırsın tuyleri kadar ömürleri olsun...gurkan sahın...

kuscuyum_45' Alıntı:
abi hepsi birbirinden güsel inş. daha iyi yawru alırsın
KUBİLAY saygılarımla........

selam değerli dostlarım ...hepinize teşekkürler ederim..sezonumuz tüm kuş yetiştiricisi arkadaşıma hayırlı uğurlu bol ve sağlam yavrulu geçmesini dilerim..

ali hakan' Alıntı:
trakyalı cCc' Alıntı:

selam değerli dostlarım...salim bey teşekkür ederiz ..nedsen olmasın bizler beslemeye karar verdik ten sonra bence gayet güzel bir durum bu..inşallah sizde bu güzelliklerdeen edinip görsel şölen elde eder ve bizler ile paylaşırsınız..
ben teşekkür ederim ayrıca bende besleyiciyim,sitede geçen yılki yavruların ve damızlıkların fotoları var,tabiki güzel bi durum ayrıca bence sevindirici. inşallah tüyleri bol olur,saygılarımla.

maşallah ne guzel kuşlar artı cok saglıklı temız bakılmış tebrık ederım allah nazardan kazadan beladan korusun bol bol yavru alman dılegıyle

selam değerli dostum...evet kuşların bakımları çok özel ..bir okadarda ufuk bey in ince eleyip sık dokuması var bu konuda..

abi benim her kuşta aradıgım kafa göz göz rengi özellikleri senin mardinlerde oldukca düzgün bir şekilde var gözleri göz renkleri kafa yapıları gercekten cok güzeller

Geri