Kirli Erkek (Oyun Videosu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogan18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

dogan18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Doğan
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Kediler
Aşağıda ismini yazdığım dostlarımızla ile birlikte izldeğimiz kirli erkeğimizin Videosunu ekliyorum..Bu kuşu Çorumdan Ömer Ekici ağbeyimize hediye olarak gönderdik. Güle güle beslemesi dileği ile hayırlı olsun.

ferro18
yasin18
hüseyin başoğlan
ömer özkurt
cengiz demirci
barış yoleri
tahir kemal bozğlu
Şantiyeci Adem
ve ismini hatırlayamadığım Davetlerimize katılan tüm gönül dostlarına çok çok teşekkür ederim.
Gönüllerince kuş izlettiremesekte,misafir etmekten, ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istityorum.
Hepsinden ALLAH razı olsun.

[dailymotion]xe58ys[/dailymotion]

Sa. doğan abi
Misafir perverliğin ve hoşgörün için tesekkür ederim o gün kuşu izliyenler arasında bende vardım.
öncelikle ucan kuşunuz gayet iyi olan oyunlar cıkardı.Benim en cok hosuma giden tarafı ise gezmesi ve oyundaki hırsıydı inş zamanla sizin de dediğiniz gibi daha ii olacaktır.
Allah gönlünüzdekleri beslemeyi nasip etmesi dileğiyle...

Teşekkür ederim Barış kardeşim.Aslında bekledğimiz oyun yapmadı.Misafirlerimize yok dememek için,Kuşu dinlendirmeden 3 gün üst üste sıcak havada uçurduk. her uçuşu 1 saatin üstünde oldu.Performans kaybı yaşaması normal diye düşünüyorum. yinede fena oynamadı.
İnşallah daha iyilerini sen uçurursun.
sevgiler selamlar

tüyü kadar hayrını gör doğan abi..

Teşekkür ederim Sadık kardeşim.
Gebzeye sevgiler

Rica ederim abi inşallah bu sefer geldiğimde yanına uğruycam saygılar abi...

dogan18 emeğine sağlık abiciğim...pazar günü canli izlemek nasip olmadı ama başka zaman ins..görüsmek üzere bekir yozgattan

dogan bey, çorumlu abimiz hayrını görsün.inşallah daha da iyi olur.bu dileğim kuşu beyenmediğim anlamında değil.gök aynalıdan bozdumanlıdan sonra pek kaliteli gelmedi onun içindir.:))bende o da yoktur.onlara yetişmesi için performansını artırmalı.inşallah eylül ekim ayında ankaradayım.yerdeki yavruları izlemek nasip olur.

Değerli hemşerim doğan abicim çok güzel kuşlar gerçekten güle güle besleyin inşaallah bizede nasip olur öyle kuş beslemek

Saygılarımla Yasin18

selamunaleykum dogan bey
sizinle tanistigima gercekten memnunum misafir perverliginiz icinde ayrica tesekkur ederim bize 35 derece sicakda kus ucurdunuz
biz golgelere kacarken onumuzde soguk iceceklerle sicaktan yakinirken kus vahada kaldi masallah huzurla beslemenizi dilerim hersey icin tesekkur ederim
saygilarimla ferhat

gebzeli60' Alıntı:
Rica ederim abi inşallah bu sefer geldiğimde yanına uğruycam saygılar abi...

Herzaman beklerim sadık kardeşim. sevgiler

sahverdioğlu66' Alıntı:
dogan18 emeğine sağlık abiciğim...pazar günü canli izlemek nasip olmadı ama başka zaman ins..görüsmek üzere bekir yozgattan

İnşallah bekirciğim,o sabah muhammet ile görüştük,gelebileceğinizi söyledi,ama nasip olmadı.. ankaraya geldiğinde görüşürüz inşallah. telim var sende.
yozgata selamlar sevgiler.

melikhandadas' Alıntı:
dogan bey, çorumlu abimiz hayrını görsün.inşallah daha da iyi olur.bu dileğim kuşu beyenmediğim anlamında değil.gök aynalıdan bozdumanlıdan sonra pek kaliteli gelmedi onun içindir.:))bende o da yoktur.onlara yetişmesi için performansını artırmalı.inşallah eylül ekim ayında ankaradayım.yerdeki yavruları izlemek nasip olur.

Yavruların çoğu eylül ekim ayında oyuna gelir. inşallah birlilkte izleme imkanı olur Metin kardeşim.
selamlar sevgiler

Yasin18' Alıntı:
Değerli hemşerim doğan abicim çok güzel kuşlar gerçekten güle güle besleyin inşaallah bizede nasip olur öyle kuş beslemek

Saygılarımla Yasin18

Sevgili kardeşim Yasin
bizde olan kuş sendede olur.yerimi biliyorsun,önümüzdeki hafta birkaç yeni yavruyu neydandaki kümese alacağız. ,Nurullaha da söyledim,sana bu yılın yavrularından yüzümüzü kara çıkarmayacak bir tane vereceğim.
gözlerinden öperim

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum dogan bey
sizinle tanistigima gercekten memnunum misafir perverliginiz icinde ayrica tesekkur ederim bize 35 derece sicakda kus ucurdunuz
biz golgelere kacarken onumuzde soguk iceceklerle sicaktan yakinirken kus vahada kaldi masallah huzurla beslemenizi dilerim hersey icin tesekkur ederim
saygilarimla ferhat

Ve Aleykümselam Ferhat bey kardeşim
Elimden geldiğince misafir etmeye çalıştım,size daha müsait zamanda daha güzel kuşlarımızı uçurmak isterdim ama,hava şartları dediğiniz gibi çok sıcak olduğundan dolayı mümkün olmadı.
Bu gün dumanlı yavruyu tekrar uçurduk,atışları aynen bozdumanlı gibi oldu.Kirliyi malum Çorum,a gönderdik. Ama önümüzdeki günlerde dumanlı yavrunun boz kardeşi uçacak,ondan çok şey bekliyoruz.umarım bizi yanıltmaz.

Beni ziyaret ettiğiniz için senin nezninde tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..
Kapım herzaman açık ve herzaman misafir etmekten mutluluk duyarım.
ingiltereye selamlar sevgiler

Kardeşide oynamaya başladı. 10-15 gün içinde hazır olur.

Maşallah ben beğendim , hırslı istekli kuş , bundan iyisi cansağlığı .. Allah esirgesin , sağlıkla uçurun .. selamlarŞEREF

abicim ellerine sağlık çok güzelbi hayvan yetiştirmişin tüyü kadar yavrular dileği ile NİĞDE

Fişekler arası eklediğim geçiş slayt ları yüzünden,atışları pek belirgin olmamış,Benim yeğen youtubeye sade şekli ile eklemiş.Oyunu birazdaha net görünmüş. Umarım beğenirsiniz..

Ayrıca
Süleyman Yıldırım
Şerafettin Karagöz ve
Emre Demirkan
Kardeşlerime güzel temenni ve yorumları için teşekkür ederim.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gREFY4Ahv-c[/youtube]

S A Dogan kardeş güzel kuş emegine saglık çabalarınızın karşılıgı güle güle besleyiniz TEBRİKLER

kuscu_marik' Alıntı:
S A Dogan kardeş güzel kuş emegine saglık çabalarınızın karşılıgı gülü güle besleyiniz TEBRİKLER

Teşekkür ederim Muharrem ağbi.
selamlar..

Geri