KIRMA BASKA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pigeon9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

pigeon9

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ersinn
Meslek
elektrik teknisyeni
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
MERHABA ARKADAŞLAR BUDA BENDEKİ KIRMA BASKA...KOSTÜMÜ NE OLURSA OLSUN TEŞKİLATLI KUŞA HER ZAMAN SAYGIMIZ VAR.......SAYGILAR

Ekli dosyalar

• kırma (1).webp
    kırma (1).webp
    369 KB · Görüntüleme: 4,507
  • kırma.webp
    kırma.webp
    223.4 KB · Görüntüleme: 3,290
  • kırma (2).webp
    kırma (2).webp
    269.1 KB · Görüntüleme: 3,279
SANIRIM BANGO KIRMASI..

ama fena uçar bu:)

böyle tip kuşlar çok uçuyor

mrb kuş güzel ben tek kafa falan aramam bana bu tip kuşlar daha hoşuma gidiyor gerçi bangocu olmamdan kaynaklana bilir ama zevk işte maşallah güzel kuşmuş . kusura bakma ama hemen satarsan muhabettine giricem eğer çıkartırsan talibim aklında kalsın saygılar teşeşkkürler. bango bölümündeki resimlerime bakmanı isterim. sarı baska var orda bangogibi her kuşa hastayım SAYGILAR.

maşaallah güzel kuş tip ve duruş çok güzel kırma olmasına rağmen

SELAM
ERDİNC ABİ BU KUŞ ARTIK BENDE DEGİL VERELİ COK UZUN ZAMAN OLDU...BENDE BANGO MERAKLISIYIM VE BESLİYORDUM....FAKAT BU YERLİ KANLARDA (KUYRUK-KANAT KUYRUK) ANNE BABA NE KADAR İYİ OLSADA ALTLARINDAN YAVRU GELMİYOR...ARAYA COK KUŞ GİRİLMİŞ..BİDE ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİR KÜMESTE BAKICI BESLİYOSUN...BENİMDE HEVESİM KACTI.ŞİMDİLİK SADECE BİR KAÇ CİFT TİPPLER VE KELEBEK UCURUP ZEVK
YAPIYORUM....BİZİM BURDA BİRKAÇ KIRMA BASKA MERAKLISI ABİ VAR HATTA BİTANESİ YER DARLIGINDAN DOLAYI SATACAGINI SÖYLEMİŞTİ..4 KIRMIZI KIRMA BASKAYI VERMİŞ...ŞU AN HALA VAR MI BİLMİYORUM...
58che58 VE hacker258 BU TARZ KUŞLAR UCUS PERFORMANSI İÇİN DEGİL KAFA YAPISI VE GÜZELLİKLERİ İÇİN BESLENİRLER.... SAYGILAR

BUDA BASKA BİR RESİM

Ekli dosyalar

• S3020069.webp
    S3020069.webp
    316.7 KB · Görüntüleme: 2,880
Geri