kırmızı ala nasıl elde edilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertugondes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ertugondes

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir öndeş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bizim bulunduğum bölgede ala ırkı pek fazla bulunmuyor bizim burda 2 kişşide ala var biri ben biride bi abim ikimizdede sabuni ala ve mavi ala var ama benim en çok istedğim ala kırmızı ala ve siyah ala ama onları bulamıyorum o renkleri kendi üretme şansım ne kadar ve nasıl yapabilirim.bendeki alalarla kırmızı veya arap vursam çıkma ihtimali varmı ??

valla kardeşim kırmızı ala kahveyle beyazdan çıkmıştı bende bi kere ama o bi kere oldu ve artık kahve bulmak (hakikisi) imkansız gibibişe vee her kahveyle beyazdan çıkmayabilir...

Benimde dişi kırmızı alam var.beyaz erkek ve dişi sarı miskinin yavrusu.öntepesi beyaz kanat ve kuruklarda beyaz diğer yerleri kırmızı.

arkadasım ala dedgigin bi tane anac erkek ala vur dişisi isterse siyah olsun şister beryz yavrular ala gelir....

bir zamanalr yani bundan 7 sene önce fln ben bu kuşu normal sebze pazarında tanesini 2.5 liradan almıştım 2 tane bi tanede çikolata almıştım o zamanlar kolay bulunuyo ve ucuzdu ama cinsinin ne olduğunu bilmiyordum yeni yeni öğrendim alaymış o zamanlar kolay bulunuyodu ama şimdi nasın temin edersin muamma ama İZMİR ÖDEMİŞTE o kuşlar hala çok bulunuyor die biliyorum bi araştır istersen

Geri