KIRMIZI BASKA KELEBEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Kumeste Erkeklerin fazlaligindan dolayi Resimdeki Kus satiliktir, Ucus performansi gayet iyidir, Dönüş konusunda her türlü garantiyi verebiliriim, eş almaya uygundur.

Fiyat : 80 YTL
Fiyatin %25 i sitemize hibe edilecektir.

resimdeki kuşun siyah beyaz olanından var bende gerçekten çok güzel uçuyorlar :)

Kus satilamicak allah razi olsun kacti kendileri, yenilerine saglik :)

kaçtımı hadi yaa üzüldüm :(

kelebeginizi kacırdıgınıza üzüldüm hayırlısı insallah geri gelir

Neyse bugun geri geldi kendileri napior ne ediyor anlamiyorum sapitti essizlikten :) en kisa zamanda ya basini baglicam yada saticam..

kotukull' Alıntı:
çok güzel bir kuş. alana satana hayırlı olsun yalnıuz 80 ytl cok değiilmi bu kuş için?

Herkezin kusu kendisine gore degerlidir, ama bir pazara gittiginde bu Renk ve irkin en az 70 ytlden basladigini gorebilirsin takiminin, benim kusumda performans var kostum var, Bu ıkisini bir arada bulup sunmak zor, saglik konusunda hic suphe olmasin, Soyledigimiz fiyatta tabiki pazarlik payi vardir, ilave olarak %25'i site yonetimine gidicektir, yetistiriciyide dusunmek lazim bir bakima degilmi?

evet haklısın kuşunu bildigin için bu fiyatı istedin sanırım. ben sadece resme bakıp fiyatı yüksek buldum oyununu saglık durumunu görmedim. benim zaamnımda izmirliysen bilirsin kırmızı kuşlar ne kadar oyuncu olursa olsun para etmiyordu.. sanırım o zamandan bu zamana değişmiş işler.. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Geri