KIRMIZI ÇİL ARIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kazimcankurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
www.guercinvideolari.com
Ad Soyad
Kazım CANKURT
Meslek
Özel Güvenlik
İlgi Alanı
Kediler
KIRMIZI ÇİL BESLEYEN ARKADAŞLARDAN ABİLERİMİZDEN (5-10 YILLIK DAMAR) I OLAN KIRMIZ ÇİL ALMAK İSİYORUM.
UÇURDUĞUMUZ ZAMAN YAVRU ALIMINDA ARKASINDAN BAKMAYALIM ADAMIN...

Örnek olması açısından koyuyorum resimleri satılık değildirler.

dsc00527gw8.jpg

dsc00521dx1.jpg

Umarım bulursun.

Kardeşim seni bilirim bizleri dışarıya göndermezsin...

kazım usta ege bölgesinde hüseyinin kırmızıları her zaman tek geçerim. sen bi ara doğan köye bi ziyarete git. belki gününde olur verir.

Yok dostum hüseyin bizi arasın artık kaç kere aradık bi evde ol arkadaş ya yok efendim biz bulamıyoruz dostum.Laf aramızda ama hediye edeceğini söylemişti bi zamanlar mert adam hüseyin;Gözüm kapalı yani al kardeşim bu kuşlar senindir der.Hiç çekinmeden.......

kazimcankurt' Alıntı:
Yok dostum hüseyin bizi arasın artık kaç kere aradık bi evde ol arkadaş ya yok efendim biz bulamıyoruz dostum.Laf aramızda ama hediye edeceğini söylemişti bi zamanlar mert adam hüseyin;Gözüm kapalı yani al kardeşim bu kuşlar senindir der.Hiç çekinmeden.......

Önümüzdeki pazartesi evdeyim. Sonra yaklaşık 10 gün boyunca tekrar yokum. Bu hafta zaten yokum Aydın'a Gidicem.

Dostum biz mani olamayız sana işin espirisindeyim ben nasip pazartesi inşeallah görüşürüz...

inşallah buluşursunuz sanki çok uzak yerlerdeyiz . neden dir doğru düzgün görüşemiyoruz.

fani hayat birgün varız birgün yokuz kardeşim içimiz boş.....................................

Yerkesiğe uğrarsanız Halilİbrahim Abide var bir çift şu an satılık kan olarakta renk olarakta aradığınız vasıflara uyacaklarına şüpheniz olmasın.

Yerkesiklee' Alıntı:
Yerkesiğe uğrarsanız Halilİbrahim Abide var bir çift şu an satılık kan olarakta renk olarakta aradığınız vasıflara uyacaklarına şüpheniz olmasın.

Resimdekiler aynı damar.
Dişinin aynısından iki yıl önce Halilibrahim abin benden almıştı. Bu yılda aldı ama geri getirdi erkek sanıyorduk ama dişi çıktı. :haha:
Ne kadara veriyor bilgin varmı.

valla ben kuşların geçmişini bilemiyeceğim ama o askere gitmeden öncede kırmızı çil bakıyormuş hatta Doğanköyden Mustafa Abi'nin oraya bırakmış bir-iki çiftini arada erkek dişi eksikliği oluyor tabi onları kendisi hallediyor işte tanıdıklarından :) fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim gelin kendisiyle görüşün.

TALHA NE KADAR FİYAT BİÇİYOR BELLİ Mİ

arkadasım hosuna gider gitmez bilemem kuslarım herseyi ile garantilidir

kuleönülü berber hakkı abin kuslarındandır

dişi kırmızıçil
erkek kırmızı
ali karatas 05443031534
msn [email protected]

(resimleri var ama ekleyemedim)

Geri