Kırmızı Kafa tip Paçalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşalr

benim arkadaşımda kırmızı kafa tipp var dedi kuşlarını satıyormuş hepsini kırmızı kafa daha yeni yeme düşmüş yavru tipler var paçalı tek kafaları kırmızı kafalı acaba bu kırmızı kafa tipler nasıldır ii uçarlarmı fiyatları nedir ortalama fiyatları acaba azda olsa bilgi verebilirmisiniz..

Fiyat olarak tam bilmiyorum ama tipler çok harika uçar yarışlarda 10 saatten fazla uçanları çıkıyor. Ama genelde 4 saat falan uçarlar benim bildiğim kadarıyla tabi her kuşun kötüsü çıkar umarım senin alacakların iyisi olur...

............SİNAN ÖZTEKİN...........

tipler genelde cok uçar ve yüksekten uçarlar sen suan hangi ilimizdesin bilmiyorum ama istanbulda tarif ettiğin tipler 20 30 tl arası gidiyor kuş pazarlarında... ben mavi lerinden ucuruyorum.

25 tl den bir ark tan alıcam 25 tl dedi acaba fiyatı nasıldır ona göre alıcam çünkü 25 tl kırmızı kafa paçalı ve yeni yeme düşmüş kuşlardır..

ReplaXX' Alıntı:
25 tl den bir ark tan alıcam 25 tl dedi acaba fiyatı nasıldır ona göre alıcam çünkü 25 tl kırmızı kafa paçalı ve yeni yeme düşmüş kuşlardır..
güvendiğin bi arkadaşınsa eger al derim. uçurcaksan yavru kuşları daha kolay alıştırırsın

uçurmak için ama nasıl kuşlardır diye yorumları almak istedm çünkü daha yeni yeni uçmaya başlıyor kuşlar daha yemden çıkmaları pek fazla olmadı düşeli yani ama hafiften uçuıyor turluyorlar...

Tanesi 25 liramı takımı 25 liramı tam anlayamadım.
Tip kuşları, damarlı uçucu ve yavru bakıcı kuşlardır.
Kafa kırmızı derken, sıvama kırmızımı, yoksa
benekli kırmızımı bilmiyorum. Değerleri farklılık gösterirler.
İstanbulda takımı 20 veya 25 lira civarı.Kümesten alıyosun,
anayı babayı görüyosun,sağlığını biliyosun,o bakımdan
biraz farklı olması normal de, bana teki 25 biraz pahalı geldi.
Üstelik yeni yeme düşmüş.Bu aylarda kümes değişikliği
ve tüye girememe gibi durumlar olabilir.Çok dikkat et.
Pazarlık yap takım 30 gibi.Benim naçizane tavsiyelerim bunlar.
İstanbuldan Neco.

tanesi 25 tl fazla gibi geldi ama sorıyım dedim kırmızı kafa paçalı tip...

ReplaXX' Alıntı:
tanesi 25 tl fazla gibi geldi ama sorıyım dedim kırmızı kafa paçalı tip...
tanesi 25 ise pahalı kardeş. ben çifti diyon sandım yukarda yazan arkadasın dediklerine katılıyorum 25 teki ise pahalı.

peki teşekkürler banada pahalı geldi o yüzden sizlere sorup dnaışmak istedim çünkü tiplerin pek fiyatlarını bilmyporum o yüzden..

Geri