KIRMIZI KANAT GÜLLÜ BANGO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan galip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

galip

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Galip KASUT
Meslek
Kurye
İlgi Alanı
Kuşlar
SATILIK KIRMIZI KANAT BANGO CİFT

:hungur:

kusura bakma kuslar 50 ytl ayaklarında 2008 markaları var daha bu senenin kusları

Yeni' Alıntı:
20 YTL VERİRİM ABİ İSTANBULDAYIM

Profilinizden telefon numaranızı eksiksiz bir şekilde doldurmanızı rica ediyorum Berat Bey.

ARKADAŞLAR SİTEYE KONU NASIL AÇILIYOR ACİL Bİ ŞEKİLDE DETAYLI OLARAK ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM SELAMLAR

hasan_22' Alıntı:
ARKADAŞLAR SİTEYE KONU NASIL AÇILIYOR ACİL Bİ ŞEKİLDE DETAYLI OLARAK ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM SELAMLAR

Selamlar. Öncelikle konu açmak istediğiniz bölgeye gidin. Yani örneğin taklacı güvercinler ile ilgili ise açacağınız konu taklacı güvercinler oyun kuşları bölümüne girin. Girdiğiniz zaman hemen sol üst tarafta Yeni Konu diye bir buton göreceksiniz. Yeni Konu butonuna tıklayın gelen yerdeki alanları doldurun yani Konu Başlığını ve mesajınızı yazın alttan gönder tuşuna basın tamamdır.

çok teşekkur ederım saolun

bu gösterdiğin kuşlar bango mu sahiden?

kemal' Alıntı:
bu gösterdiğin kuşlar bango mu sahiden?
burada bango diyolar sen baska bişey diyeceksen sen onu söyle her yörede isimleri farklıdır kusların kimi bangho der kimi martı kimi bango der ben resmn resmine bakıp alsın

Bizim burda bunlara bango diyorlar, ondan sana bunlar sahiden bango mu dedim kusura bakma arkadaşım..

grnt037xz5.jpg

grnt036vx6.jpg

kusura bakma kusları takım olarak satacagım

40 abi ne diyorsun burada anlaşalım adres cep veririm buluşuuruz buna ne diyon

50 ytl istiyorum cok degil baskaları 100, 150 ytl istiyo ben fazla istemiyorum

Abi teklifimi geri çekiyorum sana hayırlı ticaretler!!!3 Çift kara başka aldım!!!

selam kusları 45 ytl vereyim bana ver balıkesir deyim [email protected] ekle görüselim

kusura bakma kuslar satıldı

selam kara kanat bango var bir cift ama altlarında yavrusu var bekleye bilirsen veririm yavrusuyla

ben bu kusların gercekten bango olup olmadıgından süphe edıorum cünki gagalarının azmanların gagalarından farkı yhok bana biras gagaları büyük geldi.

takım olarak ne kadar ıstıyorsun bangolara arkadasım ben damızlık olarak almak ıstıyorum

abi takımınsa 50 verıcem yanlız cabuk yumurta alıröıyım ıstanbuldayım umranıyede 0537 315 29 34

resideki kuslar satıldı arkadaslar

Kuşlar satıldığı için ilan kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri