Kırmızı kanat,Kara kanat;BANGOLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Anne baba ve yavrusu;

Karakanat eşlerim;

SELAMLAR
Gökay bey bangolarınız gerçekten çok güzel alalh nazardan saklasın maşallah sağlıklı bol yavrulu günler dilerim paylaşım için teşekkürler...

Buda ayrı bir hastalık maşallah çok güzel

Elinize sağlık güzel ve sağlıklı güvercinler.Bu bangolar damızlık anlaşılan ben kanatlarını makaslı gibi gördüm ..

Tekrar dan paylaşım için teşekürler...

gökhan arkadasım satmak fln istersen mail at msn adresini veya telefon numaranı arayıp konusalım kusların cok hosuma gitti msallah

İyi dilekleriniz için saolun arkadaşlar, kuşları mezattan aldım yerim dar balkonda besliyorum haliyle salmam yok kuşlar zıplamasın diye kanatlarını kestim mecburen.

sağllıklı ve bol yavrular almanızı diliyorum

Maşallah çok güzeller. Bende de var iki çift kırmızı ve sarı kanatlar. Fakat bendekiler fizik olarak neredeyse bunların yarısı kadarlar. Bunun ne gibi artısı veya eksisi oluyor bu ırk işçin bilgilendirirmisiniz?

Bu kuşlar bulgar bangosu diye geciyo, aranılan özellikler kafa yapısının buyukluğü bilhazsa alın yapısının ileriye doğru cıkıntılı olması,gaganın kısalığı ve burun ustunun kalınlığı,kanatların haricindeki diğer yerlerin beyaz olması, aranılan özelliklerdir.

bu kuslardan tehmin etmek ıstıorum satan fln warsa yazsın

maşallah kuşlar çok güzel. allah bol yavru aldırsın .

Gökay abi kuşlar güzel bol ve sağlıklı yavrullar ayrıca bu ırktan alacak arkadaşlar bu ırk şu an gözde bir ırk pahalıya satayorlar

gökay' Alıntı:
İyi dilekleriniz için saolun arkadaşlar, kuşları mezattan aldım yerim dar balkonda besliyorum haliyle salmam yok kuşlar zıplamasın diye kanatlarını kestim mecburen.

Bu mezatlar nerede oluyor acaba bi türlü şöyle bangolar göremiyorum her hafta pazarlarda arıyorum istediğim gibisi gelmiyor küçükköy' deydin yanlış hatırlamıyorsam bende esenlerdeyim bildiğin yerleri söylersen gitmek istiyorum.

Saygılarımla
Erkan ENGİN

Merhaba, Erkan; bey
Kuşları kardeşim aldı, küçükköy duygu hastanesinin yanındaki sokaktaki (merdivenli cadde,deki)
Basri Şaşmazın mezat yerinden,salı,perşembe,cumartesi günleri , akşam dokuzda mezat başlıyor, ben bu hafta kuşları edirnekapıdaki kuş pazarına cıkartacağım istediğim fiyatı verirlerse satmayı düşünüyorum, millet bango görsun bundan kötülerine 7oo, 1ooo istiyolar.
iyi kuşa iyi para verirsen neden bulmayasınki,

merhaba arkadasım kusların cok guzel gercekten,benım bango merakım yok yalnız bıtane bangom var kara kanat eger tek erkek karakanatın varsa satıcaksan almak ısterım eger dusunursen [email protected] ekle goruselım kumesımden herhangı bır kusla takasta yapabılırız eger ıstersen...

merhaba bende bango yetiştirmeye çalışan hayvan severim.kuşlarınız güzel nazar değmesinç yalnız bunu alıp satmak değil yanına yavrolarını koymak lazım.İYİ AŞAMLAR

bunların kanatları kahve rengi :)neden kırmızı deniliyor kahve dense daha dogru olmaz mı :)ben kırmızı mırmızı alamam arkadas bunlar kahve rengi guzel kuşlar maşallahh...

ilazlar 05 Kasım 2008 10:56

s.a

resimdeki kuşların güzel allah tüylreri kadar hayır nasip etsin ırkı tükenmeye yüz tutan bu kuşların kalitesini yükseltip düzgün eşler vurarak soyu üretmeye devam eden arkadaşlara teşekkür ederim.
bende ümraniyede besliyorum ama aslen fatihliyim yani bu kuşların en çok beslinilen mekanından arkadaşlar konuşmak ve paylaşmak için msn mi kaydedebilirsiniz [email protected]

saygılar
ilazlar

Merhabalar Bende Küçükköy'de oturuyorum, bango arıyorum, ilgilenirseniz [email protected] adresinden irtibat kurabilirsiniz.

gökay' Alıntı:
Merhaba, Erkan; bey
Kuşları kardeşim aldı, küçükköy duygu hastanesinin yanındaki sokaktaki (merdivenli cadde,deki)
Basri Şaşmazın mezat yerinden,o536 443 32 37 telefon numarası,salı,perşembe,cumartesi günleri , akşam dokuzda mezat başlıyor, ben bu hafta kuşları edirnekapıdaki kuş pazarına cıkartacağım istediğim fiyatı verirlerse satmayı düşünüyorum, millet bango görsun bundan kötülerine 7oo, 1ooo istiyolar.
iyi kuşa iyi para verirsen neden bulmayasınki,

abi çok sağol o mezatlara en kısa zamanda gidecem bana bi karakanat dişi bide kırmızı kanat dişi lazım inş bulurum sende satılık varmı fiyatları nedir

GÖKAY BEY KUŞLARINIZDAN BİR ÇİFT DAMIZLIK ALMAK İSTİYORUM ,SATMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ FİYATINI ÖĞRENEBİLİRMİYİM.

Bülent bey;Şu an satılık bangom yok.
Resimdeki karakanatları sattım, kırmızılarıda alalı 3 ay falan oldu daha yavru alıp coğaltamadım, kuşlar 2000 doğumlu
anlayacağın genc değil , yazı bekliyorum kısmet artık.

slm cüneyt bey bangolarınız mükemmel eger bir çift satarsanız memnun olurum 0537 252 2853 irfan

bu kuslar kendı yavrularına bakabılıyormu? yoksa bakıcımı kullanılıyor?
saygılar..

Kuşların maşallahı var.çok güzeller.bol yavru almanız dilegiyle..UŞAK'TAN SERDAR ARSLAN...

bangoların guzelmıs kara kanatlar kırmızı kanatlara göre daha saglıklı gozukuyor..!!

Geri