KIRMIZI ŞEŞLER (KIRMIZI KAPLANLAR)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saboticözgür89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Özgür Üzgün
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0080_002.webp
    Fotoğraf0080_002.webp
    78.9 KB · Görüntüleme: 2,669
  • Fotoğraf0167.webp
    Fotoğraf0167.webp
    489.3 KB · Görüntüleme: 2,753
  • Fotoğraf0083.webp
    Fotoğraf0083.webp
    747.2 KB · Görüntüleme: 2,699
  • Fotoğraf0084.webp
    Fotoğraf0084.webp
    382.4 KB · Görüntüleme: 2,715
kaplanların maşallahı var kardeşim hava performanslarıda güzelse diyecek tek şey var tüyü kadar hayrı olsun.

teşekkür ederim havada da fena değiller ama ben pek uçurma taraftarı değilim çünkü 7 adet var üretmeye çalışıyorum :)
saygılarımla

maşallah güzel kuşlar herzaman hayran olduğum bulunması zor kuşlardır inşallah bol yavrular alırsın....

Maşallah Allah Can Pekliği Versin Sağlıklı Bol Yavrular.

Saygılarımla

teşekkür ederim saolun allah herkese gönlünün istedigi gibi saglıklı yavrular almayı nasip etsin :)
Saygılarımla

kuşların güzel güle güle besle bende bunlardan tek erkek var çok güzel dönüyo

Maşallah Kardeşim. Hava Oynamasınlar. Göz ve Renkleri yeterli. Kısacası kostümleri geçerli .. (:

Bu arada kardeşim, Altınbaş Dedikleri bu tipler oluyor değil mi? Yada onlar farklımı ?

Herkese çok teşekkür ederim bu güzel yorumlardan dolayı, herkes inşallah sevdiği ırkı sağlıklı kuşlar ile baksınlar.
altınbaş değil bunlar. Resimdeki sarı da aynı kandan. altınbaş sadece kafası sarı oluyor ve bazen ise sarı kafakuyruklarada altınbaş denildiğini duymuştum saygılarımla.

Anladım kardeşim. Kuşların Güzel. Renkleri ile gözleri yeterli. Allah sağlıklı bol yavrulu üretim nasip etsin.

Kuşların maaşşalah çok güzel kardeşim bende saya meraklısıyım izmirde yaşıyorum uzun bi aradan sonra kuşluğa tekrar başladım kendime damızlık saya arıyorum güzel kuş sahibine yakışır satmayı düşünürsen bir çift damızlık almayı çok isterdim doğrusu :))

Kuşların maaşşalah çok güzel kardeşim bende saya meraklısıyım izmirde yaşıyorum uzun bi aradan sonra kuşçuluğa tekrar başladım kendime damızlık saya arıyorum güzel kuş sahibine yakışır satmayı düşünürsen bir çiftde damızlık ben almayı çok isterdim doğrusu :)) yavruda olabilir anaçta olabilir hiç farketmez inan bende bu kuşların hastasıyım kapalı olanları beni bitiriyo :))

Geri