KIRSEHIR- HIRFANLI BARAJINDAN AKRABAMIN ANKARA OYUN KUSLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
A

Anonymous

Misafir
slm arkadaslar...bir akrabamin Kirsehir Hirfanli Barajindan güvercinleri bunlar ayni zamanda benim güvercinlerimin anneleri babalari oluyor bu kuslar....zamaninda araba ile 3 cift almanyaya getirmistim bu güvercinlerden ! slmlarimla !
yorumlarinizi bekliyorum ! =)

xb0215.jpg

16k3mmf.jpg

4ugiyo.jpg

4r95oh.jpg

4l2fjr.jpg

4h2i6r.jpg

jjya2r.jpg

2mhwvex.jpg

2hn96qo.jpg

208a9fk.jpg

jzh8hw.jpg

2ecdjpd.jpg

Güvercini nasil seviyorsak,dünyadaki bütün hayvanlari da öyle sevelim,cünkü insanlik budur!

Maşallah güzel kuşlar. Kırşehir değil cennet bahçesi sanki...

maşallah güzel kuşlar burda kuşmu beslenmez tek hayalim böyle bir yerim olsun

kuşların görüntüleri çok güzel enöndeki kara benekli kır sinekli kır dumanlı kır duruşlarıyla süper güle güle besleyin esescengiz

slm topram bende kırşehir kaman dayım hirfanlıda bildiğim kadarıyla adaşım ricanın tolga kuş uçuruyo şimdi bu kuşların onla bi ilgisi varmı kuşlara gelince güzel kuşlar sağlıcakla besle

hayir tolga diye birinin degil kuslar ama yinede saol hemserim ! ben zaten almanyada kaliyorum ! slmlar

herşey güzel kuşlar zaten güzel...

ama anlamadığımbişey var bu zavallı adamın yüzünü niye yeşil bi yaratık haline getirilmiş...

bencede herşey güzel :tamam: ama yuvalıklar bu koca yuvada pek dar değilmi herşey gönlünce olsun :slm:

Maşallah bol yavru almışsınız, umarım sağlıkla uçurmak nasip olur .. Kuşlarda güzeller .. selamlarŞEREF

selamlar güzel görünüyorlar.renk ve sağlık durumları güzel.fakat havada belli olur oyun kuşu teşekkürler

Güle güle beslesinler.Gerçekten harika görünüyorlar.Hele çakmaklılar has mardin.Oyunu var mı bilemem. ama ırk olarak mükemmel.Korumak lazım böyle ırkları.Dışarıdan kuş sokmamak lazım.Kuşların sahibine teşekkür edin bizim için.Mümkünse edinip bakmak da isterim bunlardan.Sağlıcakla...

Geri