KIRŞEHİR KAMANDA OYNAYAN ARAPLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

tolga40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZKAN
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
Slm bu araplar yıllardır takip ettiğim bi kan kuşun bütün damarını parayla topladım tek bi kardeşlerini satmamışlardı ozamanlar bendeki araplar kimi takla atmaktan yemliğe çıkamadı kiminde kanatta ur,kiminde pöçüğünde ur çıktı biri sekiden inmeye takla vurup gözleri patladı öldü bendeki damarı kurumuştu ki arkadaşımda kalan dişiden 7,8 tane yavru aldı sağolsun bu yavruların 1 tanesini hediye 2 tanesinide yem parası atıp aldım.ben böyle bişey görmedim şimdi arkadaşım bu araplardan 3 tane uçuruyor yavru kuş 1 haftada fişeğe başlıyor şimdi kuşçular hemen diyecek ya erken açan kuş bozar diye bu kuşlarda bozma yok ekeleştikçe tam tersine taklası iyice sertleşip belki perse girebilir ama izlediğim en uzun kaçımlı 3 soydan birisi bu araplar şu an yavrular 20-25 metre fişek asılmakta 1,2 haftaya 50 metrenin üzerine çıkacağını tahmin ediyorum bu gün telefondan konuştuk videolarını çekecek yakında inş buradan izleriz

Bekliyoruz merak ettim bende görmek isterim.

S A MASALLAH TOLGA İNSALLAH HER SEY GÖNLÜNCE OLUR GÜLE GÜLE UÇUR BESLE KARDESİM PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

maşallah güzel kuşlara benziyor inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.

çok güzel gözüküyorlar. inşallah beklentilerini karşılarlar..

sağolun arkadaşlar resimdeki kuşların tamamı öldü hepsi o kandan gelmekteydiler. Allah a şükür soyları kurumada özellikleri altlarından koyu duman kirli ,karaçapar akkuyruk,arap çıkmakta bıyıklı olanlar pala bıyık bıyıkları gözün üstüne doğru gaga içinde değilde dış kuyrukları diğerlerinden daha uzun 13 kuyruk yavru çok çıkmakta gözleri elma göz dediğim kızıla çalan yavrular atmaktalar en güzel oyunlarıda bu elma göz çıkan yavruar sergilemekte

izlemek lazım 50 m ben daha söyle kaliteli 20-25 metre devamlı oynayan kuş görmedim 50 m merak ettim dogrusu

saygılar

mermerci-vedat' Alıntı:
izlemek lazım 50 m ben daha söyle kaliteli 20-25 metre devamlı oynayan kuş görmedim 50 m merak ettim dogrusu

saygılar

aynen katılıyorum

başın sağolsun, resimlere bakanların nazarı değdi demekki

son 2 yıldır nete bu yüzden resim paylaşmıyorum hangi kuşun resmini paylaştırsam fazla yaşamadı bazılarının gözü çok değiyor bi keresinde yıllar önce bi arkadaşım geldi gökbenekli perçem çok güzel bi kuşum var kuşu tek katlı evin çatısında gördü çok güzelmiş bunu nerden getirdin gibi laflar etti kuş 5 dk içerisinde çatıdan atladı perdahı aldı bi takla çevirdi kuş kanadı kangren oldu aylarca mosmor oldu uçmadı sonunda elimden çıkartım yine bu arapların dişi olanı resimde gözükenini bi arkadaşıma gösterdim aradan 5 dk geçmedi o gitti kuş her zaman indiği 30 cm sekiden atlamasıyla taklayı vıurması bir oldu gözünü sekiye vurdu bi an da kuş elimde çırpınıp gözleri dışına patlayıp can verdi.daha neler neler kuşta nazar çok oluyor

ölmüşler zaten, kısmet,,,

Offf ya çok üzüldüm kardeş. Aynen bana da öyle oldu ama çok fazla da batıl inanca kapılma oalcağı varmış deyip geç. Düzelecektir, bende öyle yaptım işe yarıyor. Koca bir yaz 1 tane yavru yaşatamadığım gibi sallabaştan bir çok değer verdiğim damızlıklarımı da kaybettim ama kış başladı 4 yavru aldım. Yine de göze geldi diyorsan kuşlarım emin ol benden değil çünkü ben koyu renk kuşları milyar takla atıp sinekten 10 saat inmese de beslemem kostüme daha çok önem veriyorum.

olagan seyler nazar göz degmesi kötü nefs olur çok kişinin karsılastıgı seylerdir hatta kişiler vardırkı en güvendiginiz her gün izledginiz kusu kaldırın o kişiye oynamaz kusun sekli her seyi degişir malesef bu sekil kişiler var ama o kişilerde bunu kabul etmezler pek benim nazarım gözüm degmez derler nazar tası çatlatır adamı tepe üstü diker inanırım hatta inanılmalı yasamayan bilemez

kuscu_marik' Alıntı:
olagan seyler nazar göz degmesi kötü nefs olur çok kişinin karsılastıgı seylerdir hatta kişiler vardırkı en güvendiginiz her gün izledginiz kusu kaldırın o kişiye oynamaz kusun sekli her seyi degişir malesef bu sekil kişiler var ama o kişilerde bunu kabul etmezler pek benim nazarım gözüm degmez derler nazar tası çatlatır adamı tepe üstü diker inanırım hatta inanılmalı yasamayan bilemez

Abi nazar var elbette ama ben vesile diyorum, Allah' ın izni olmadan nazar da olmaz büyü de biliyorsun.

Geri