KIRŞEHİRDEN TOLGA ÖZKAN IN KUŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tolga40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZKAN
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
pc300072.jpg
[/url]

[/img]

maşallah kuşların güzel ve sağlıklı gözüküyorlar arap perçemler bir harika duruyorlar :tamam: sağlıcakla kalın :slm:

selamunaleykum tolga bey
masallah guzel hayvanlar cogunun ayni soy oldugu ve eski kus oldugunu soyleye bilirim resimlerden gordugum kadari ile cok dikkatli baktim resimlere bazilari gercekten cok hosuma gitti tekrar da bakacagim bilmiyorum kuslariniz hakkinda bilgi varmi sitede mumkunse kuslariniz hakinda bilgi vere bilirmisiniz gecmisleri ve ucurduklariniz varsa onlar hakkinda
saygilarla ferhat
paylasim icin tesekkurler

Kuşlar oyun kulşu , Özellikle arap takım oldukça iyi gözüküyor , maşallah selamlarŞEREF

güzel kuşlar taklacı kuş özellikleri hakim tabi uçurmakta gerekli ama arasanız yerde bu kuşlarıda zor bulursunuz bulsanız bile kimse satmaz. güle güle besle kardeş

sağolun arkadaşlar

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum tolga bey
masallah guzel hayvanlar cogunun ayni soy oldugu ve eski kus oldugunu soyleye bilirim resimlerden gordugum kadari ile cok dikkatli baktim resimlere bazilari gercekten cok hosuma gitti tekrar da bakacagim bilmiyorum kuslariniz hakkinda bilgi varmi sitede mumkunse kuslariniz hakinda bilgi vere bilirmisiniz gecmisleri ve ucurduklariniz varsa onlar hakkinda
saygilarla ferhat
paylasim icin tesekkurler

aleykümselam ferhat bey sizinde dediğiniz gibi çoğu aynı soy kuşlar ve eski kuşlar içlerinden çükülata dişi benim çok eski kuşlarımdandı onu kaybettim diğer kuşlarım duruyo ve daha resmini yayınlamadığım güzel kuşlarım var bunlar benim 20 senelik emeğimin ürünü hepsi seçme oyun olarak en güzel oyunları çıkarmış kuşlar içlerinde 2 tane yavru ekesi var sökülmemiş onlarda belli kuşlardan gelme diğerlerine dikkat edersen feyleri dikine makaslıdır kuşlar sıkı perhahlı olduğundan kaybetmemek için makaslamıştım fakat bu sene uçuracağım kuşları inşallah böyle bi karar aldım baharın uçurup videolarını çekeceğim izleriz inşallah oyun olarak içlerinde gün boyu uçup oynayanlar , çok uzun giden kuşlar var,geneli atışlı,bol taklalı ,suratlı kuşlar sağlıcakla kalın

Geri