Kırsehirli karabeyin yılmazin kuslarını bilen var mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cinar03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

cinar03

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
halil çınar
Meslek
bakkal
İlgi Alanı
Kediler
23 senedir elimde kırsehirli karabeyin yılmazın kuslarından var aranizda onun kuslarını bilen var mi ?

Ekli dosyalar

• Görüntü0139.webp
    Görüntü0139.webp
    106 KB · Görüntüleme: 2,436
  • Görüntü0138.webp
    Görüntü0138.webp
    88.9 KB · Görüntüleme: 2,406
  • Görüntü0140.webp
    Görüntü0140.webp
    78.5 KB · Görüntüleme: 2,454
dumanlı akkuyruk dünyaya getiren büyük erkektir.kırşehirde dinek bagında besler.kırşehir bagbaşı mahallesinden dinek bagına gecmedir.esas sahibi sallı beyazları besleyen ertugrul usta.ayı yaşar mustafa tokka ,oglu salih.ögretmenrüştü ve atila hoca kendirli ali kör muarrem,yılmaz da dahil bu kişilerede sorabilirsin.gök benekli dumanlı kirli bu renkleri verir perdahı güçlü taklalı uzun oynarlardı.bilgide yanlışlık varsa diyer arkadaşlara sorabilirsin.dinek bagında tepede uçtu.kuşlar sana kimden gecti.senin yasın sordugun kuşlar için biraz genç.sana kimden geçti bu kuşlar.

bundan 20 sene önce kırsehilir bir abim hediye olarak vermisti 2 cift onlardan ürettim hediye ederken bu kuslara iyi bak namli kuslar bunlar demisti.

kardeşim bu kusdan ende var telin varsa tanısalım

ERTUGRUL BEY yılmaz derken sen olukcu yılmazı mı kastediyorsun o ne zaman ucurdu bu kuslardan benim bildigim en son balıkcı eren ucurdu karabeyin yılmaz öldükten sonra bir kısmı hatta yine bana geldi sanmıyorum bu kuslardan kırsehirde kalsın varsa bir foto memoda vardır yanılıyormuyum yoksa

kardeşimben hasan erol kırşehirliyim rahmetli yılmaz abiyi ben çok iyi tanırım ve birde rahmetli nejam dayı vardı ikiside rahmetli oldu allah rahmet eylesin bikere foto memo bu kuşları kümesine dahi sokmaz yılmaz abi ölünce kuşları kardeşi zekeriye sattı alanda balıkcı erenin amcasının oğlu savaş aldı kuşları bu kuşlardan bazı kişi lerde var bedede bitane erkek var orjinal 10 yaşında dumanlı erkek gözleride masmavi erturul abininde yazdıkları dogru
kusura bakma ben bilgi sayardan fazla anlaman sen kimsin nerelisin ismin ney senin telefonun felan yokmu geçen siteye yazdım telefonla görüşelim diye cevap vermedin ve buresimler kaç senelik bukuşlar dan varmı sende şuan bizlerde bile nadir benim telefonun 05052577124 sende telefonunu verde bi konuşalım eger bu kuşlardan sende varsa videsunu cekte koy bu foraflar eskiden kalma saygılarımla

hasan kardes bu resimler yeni bunlar benim damizlıklarımdan bazıları bir cok resmi yükleyemedim ALLAH nasip ederse sana 1 ay sonra yeni ekelerin videolarınıda koyarım o zaman izlersin bu kuslardan bende var

kardeş bu kuşlardan takkalı çıkması lazım bukuşların orjinali nin paçaları nın kılıç olan yeri arkaya dogru bir parmak uzun olur yanlız bolpaçadeğil kibar birde kilolu olmaz çok zayıf olur aynı kuruluk hastalına yakalanmış gibi olur kuşu eline alınca beli olur kardeşim ben kuşu bırakmıştım 8 sene oldu bırakalı şu an manilua kanarya besliyorum bana bitane erkekgeçti yılmaz abinin 10 yaşında bunun yüzün den kuşa geri başlayacam bana bitane dişi vere bilinmi parası neyse verim ben pazartesi ankaraya gelecem kuş için erturul filiz abiylede konuştum onuda ziyaret edecem başka arkadaşlar var onlarıda gezicem bakacam hoşuma giden olursa alırım ama sendeki kuşları çok iyi biliyorum güzel kuşlar güle güle besle hayrını gör kıymetini bil o kuşların o kuşlar yılların kanı seninle özel konuşmak istiyorum bana nu maranı vermiyecenmi hala geçen gene yazdım telefonunu verdiye benim cep 05052577124

halil bey bukuşlar sana bizim kırşehirli erturul bey var şu an afyonda ikamet ediyor ondanmı geçti sana erturul beni iyi tanır isim olarak çıkaramadıysa beni erbakana sorsun nurul lah hocanın rinkci uzun aponun selamı var bu kuşların videsunu bekliyorum gerekirse afyona gelirim

arkadasım o dedigin adami tanımıyorum ama en kısa zamanda videosunu izletecegim sana

kardeş kusura bakma ben seni tanı mıyorum ama geçen telefonda konuştuğum arkadaş bizim kırşehirli hurda cılık duzculuk yapan erturul vardı oda afyonda şu an sesi ona cok benziyo senin turgut bey dediğiniz kim soy ismi ney şuan işlerim yoğun ama ben bu işi enkısa zamanda çözecem nurullah hocaya kuş verdim demiş ti turgut bey dediniz arkadaş bu turgut bey kim neci soy ismi ney kırşehirin neresinden kırşehirli turgut diye biri yok bizneden tanımıyoz ben kuşa 8 yaşında başladım bizim ev de kuş eksik olmazdı dedem de kuş beslerdi babam da karabeyin yılmaz dedemin çok gelirdi bende çok iyi tanırım ben ozaman cocuk tum kuştan anlamazdım sagolsun nejam dayı vardı bana çok kuş aldı pazardan rahmetli karabeyin yılmazdan bircif yavu istedim oda verim dedi ama ömrü yetmedi öldü allah rahmet eylesin ben bu turgut beyi araştıracam ve sana dönecem ve karabeyın yılmazın kuları kalmadı ama birine bir dumanlı geçse yılmazın kuşu diyo aynı ankaralıların yaptığı gibi eline kuşu alan sayım usta dedikleri gibi

rahmetli benim dayim olur ve o kuslar bir efsane kimde varsa kiymetini bilsin cünki damarlari nin nesli bitmek üzere

aaaahhh ooo dumanlilar birde o kara ciller varmi onlarin üstüne.

ben almanya BERLIN de oturuyorum vede o kuslardan besliyorum burada birisi yazmis en son o kuslardan kirsehirde dinekbaginda savasta vardi oda sansar girdi öldürdü demisti ama dogru degilmis malesef eren duymus calmislar vede ankarada satilmis kimler almis malesef bilinmiyor.

bu kuslar hakinda bilgi isteyenlere yardimci olabilirim

s.a arkadaşlar bu kuşlar hakkında bilgi alabileceğim kimse yokmu kırşehirde kimlerde var sanayiide hasan diye arkadaşta varmış doğru mu halil kardeş sendekiler özse bi görüşelim havaya attığın varsa seyredelim

Sa. Cinar03..
Sende daha bu bahsettigin kuslardan var mi ?
Senin ile görüşebilecegimiz bir numara yada mail adresi varmi?

Geri