Kış ayında kuşlara nasıl bakım yapılmalıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bora83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

bora83

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bora özkaya
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar ben van -erciş ten yazıyorum.Bende van yüksek ucucu güvercinlerinden var bu kuslar yuksek ucar ve uzun süre ucar fakat kış ayı geldi ve kuslarıma atmaca vurdu buyuzden 1 ay kadardır kusları ucuramadım sımdı ise yenı yavrularım fılan var ucurmaya calısıyorum ama kuslar catıdan kalkmıyorlar.Acaba kuslara ne gıbı yem ve vıtamın takvıyesı yapsakta kuslar eskı formuna kavussalar?kış ayından en az sevıyede etkılensınler? bu konuda denenmiş,Sizlerin uyguladıgı yöntemler var mı?Üstatlar yardımcı olursanız sevınırım

aykut abi tesekkür ederım kusların suyuna bugun bal ve elma sırkesi koydum.yemleme olarakta karısık yem artı fiğ ve buğday vermeye devam edıyorum ve kusların ucması için bol bol havaya atıyorum umarım kuslar forma girerler...baska tavsiyelerınıde beklıyorum

bora83' Alıntı:
aykut abi tesekkür ederım kusların suyuna bugun bal ve elma sırkesi koydum.yemleme olarakta karısık yem artı fiğ ve buğday vermeye devam edıyorum ve kusların ucması için bol bol havaya atıyorum umarım kuslar forma girerler...baska tavsiyelerınıde beklıyorum
bora kardeşim fig yazın kuşları serin tutsun diye verilir kışın fig vermeyiniz karışık yemi uçan kuşlara fazla vermeyiniz kuşlarınız kilolu ise kırık arpa veriniz saygılar

Geri