kış ayları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emirsalih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

emirsalih

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emirsalih
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
kış aylarında ne gibi vitamin ve yemlerle kuşların hastalanmasını engelleyebiliriz.( nerden bulabiliriz )

ben şahsen sularına birazcık limon sıkıyorum çok çok az yarıdanda az bebe aspirini atıyorum sularını ise biraz ılık veriyorum ancak yeni olduğum için fazla emin değilim doğru mu yanlış mı diye.

Aspirin pek sağlıklı değil bildiğim kadarı ile hele ki uçuruyorsanız .. Kanı hızlandırdığı için kalbe zarar verebilir dikkat etmelisiniz .. Sularına Bal , pekmez katabilirsiniz doğal olsun isterseniz . Vitaminler de piyasada mevcut veterinerlerden veya veteriner ilaçları satan eczanelerden temin edebilirsiniz ..

kesinlikle doğru ben dün bal attım sularına birazda limon birazda sularını ılık verdim şimdi hiç birisi hapşurmuyor tavsiye ederim.

Arkadaşlar kesinlikle Kimyasal vermeyin hayvanlara doğal şeyler vermeye çalışın kışın daha yağlı mısır,ayçekirdeği vb Yem verin yanında takviye olarak tüğ güzelliği için ve kızgınlaşması için kenevir takviye edin azar azar aralarına mercimek,pirinç gibi diğer yemlerden de koyun hepsinde farklı vitaminler var Çeşit olarak yesinler hayvanlar Kesinlikle bebe aspirini falan vermeyin hatta (Kendinizde Çok zorda kalmadıkça ilaç kullanmayın) Bugün Kullanılan Kimyasallar ileride Başka rahatsızlıklara yol açıyor daha Çok doğal Şeylere yönelelim Bu söylediğimi bizzat Çok Değerli bir doktordan Öğrendim Aynı zamanda arkadaşlar hasta olduğunuzda mandalina Portakal,Yemeyelim hata olduğumuz sırada aldığımız o vitamin Hastalığı destekliyor hasta olmadan Önce tüketelim hasta olursakta güzel bi duş, ıhlamur ve sıcak bir uyku 2 güne birşeyiniz kalmaz Unutmadan söyleyeyim insan metobolizması ile hayvanların ki Çok farklı o yüzden insanlar için üretilen hiç bir kimyasalı vermeyin siz zannedersiniz Ki iyi geliyor ama Kendinizi kaybedersiniz hayvan bi köşede kasılır kalır aynı eroin kullanmış gibi dengesini kaybeder yeme kafasını uzaır ama isabet ettiremez

Kış aylarında kuşlarımızın hastalanmaması için besinden önemli olan konu kümesin dış ve iç ortamının kışa uygun olması özellikle kışın kümes içlerinin kuru olmasına özen göstermeliyiz.

Geri