Kış geldi kuşlar eşleniyo yanlış eşlenmelere dikkat edelim!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar artık kuş yaklaşıyor ve kuşlarda bu aradda eşlenmeye başladı. Özellikle karışık kuş besleyenler ki başta ben olmak üzere yanlış eşlenmelere dikkat etsin... Bol yavrulu sezonlar...

...........SİNAN ÖZTEKİN............

bursa oynar' Alıntı:
benim bildigim kısın esler ayrılır subatta eslenirdi ama :hayir:

İsteyen şimdi kuşlarını ayır. Ama bazıları(buna ben dahil olmak üzere) kışın kuşlar uçmuyoken yavrusunu alır...

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

batuhan sarıoğlu' Alıntı:
teşekkürler..........sinan öztekin.........

Rica ederim. Umarım bi faydam olmuştur....

.........SİNAN ÖZTEKİN...........

bence yaz kış yavru alınır

ahmetaslan16' Alıntı:
bence yaz kış yavru alınır

Bende zaten tersine olan bişey demiyorum. Ama kışın hava kötü falan oluyo kuşlarımızı dışarıya çıkaramıyoruz hayvanlarda bütün gün içerde oldukları için yumurtluyo..

.......SİNAN ÖZTEKİN..........

Ben kışın yavru almayı tercih ediyorum çünkü kışın alınan yavru daha daynıklı oluyo bide tek yavru ise kardeşininde payını yiyor.

kış geldi soğuk geldi benim kuşlukta soba yok daha oncede hic yavru almadım şimdiki kuşluğumdan. malum yer dar soba kuramıyorum..! belirli bi ısı dercesi varmı aceba.. yavru almaktanda gectim kuşlar hastalanmasa en düşük kaç dereceye dayana bilirler aceba kuşlar

Bildiğim kadarıyla 10-15 dereceden aşağı olmaması gerekiyo ama kuşlar soğuktan değil cereyanda kalmaktan çok etkilenir. Kümesini sağlamlaştır ceryan yapmasın yeter. Benimkide küçük kümes 1,5 m X15,m X1,5m boylarında..

.......SİNAN ÖZTEKİN.........

Geri