KIŞ İÇİN SORULARIM BAKAR MISINIZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
BENİM KÜMESİM TUGLALARDAN YAPIM VE DELİKELR VAR O DELİKLERİ SIVA İLE KAPATACAM BU SEFER HAVA ÇİN KUŞLARA YER KALMAYACAK ÇOK AZ DELİK YİNE OLACAK AMA YETERLİ OLAMAZ GALİBA 32 KUŞA HAVALANDIRMA AÇTIGIMDDA UŞAK'TA KIŞ ÇOK SOGUK GEÇİYOR YUMURTA ALAMAM SİZCE KÜSESİME NE YAPMALIYIM EN UCUZ YOLLA NASIL ISITIRIM...

tüm havalandırmaları kapamanıza gerek yok..cereyana kalmasın yeterli..İçini straforla döşeyebilirsin kümesi...sularını sürekli ılık tutmaya calısırsanda iyi olur su ısıtıcılarla....Son olarakda kusların ayakları taşa vs. temas etmesin..havalandırma için bir örnek;
http://www.istanbulhavalandirma.com/bac ... mleri.html

kardeşim öncelikle kışın yavru almak herkes için zordur tabi ki ilk başta elindeki kuşların sağlığını düşünmeni tavsiye ederim nasılsa yavrular şubat ayından sonra geliyor.. sen ortamını ferah ve rahat tutmaya çalışırsan havasızlık sorunu çekmezsin..

kışın yawru almayın bece ben cok aldım kışın yazın ama yawruların çogu ölüyor ölmesinin sebebi kışın dogan yawrunun bagışıklıgı yüksek olsada ilk hastalıgını atlatması çok zor oldugu için giden gidiyor zaten kışın erkekleri dişileri ayırın kuşlar rahat etsin kendisini toparlasın sonra vurun yazın erkege bakın aldıgınız yawru sizi nasıl memnun ediyor

şunu unutnanak gereir arkadaşlar kuşlar üşümez

sebebi kemiklerinde ilik olmamasıdır
önemli olan hava akımına ,cereyana kapılmamasıdır cigerli hayvan olduklarından bu kuşların hastalanmasına hatta ölmesine sebebiyet verir
ben üstü kapaklı baca sistemini kullanıyor ve tavsiye ediyorum

64kuscu64' Alıntı:
BENİM KÜMESİM TUGLALARDAN YAPIM VE DELİKELR VAR O DELİKLERİ SIVA İLE KAPATACAM BU SEFER HAVA ÇİN KUŞLARA YER KALMAYACAK ÇOK AZ DELİK YİNE OLACAK AMA YETERLİ OLAMAZ GALİBA 32 KUŞA HAVALANDIRMA AÇTIGIMDDA UŞAK'TA KIŞ ÇOK SOGUK GEÇİYOR YUMURTA ALAMAM SİZCE KÜSESİME NE YAPMALIYIM EN UCUZ YOLLA NASIL ISITIRIM...
kışın yavru almana ne gerek var bol soğuklarda kuşlarını dinlendir sen kuşlara kümes değil zinda yapmışsın kümesi sıcak tutacam die ne var ne yok kapamışsın bence bi pencere birde çatıdan kalın bir boru ile havalandırma yap

Geri