kış yumurtası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hüseyinka98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin yamalı
Meslek
sebest
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
arkadaşlar kışın kuşlarım yumurta yapması mümkünmü mümkünse nasıl yapabilirim :oley: :slm: :slm: :slm: :slm: :slm:

benim güvercinler yumurtlayalı 3 gün oldu daha kuş azgınsa kışında yumurtlar

Biraz kenevir vr kuşlara azmasını saglar eger kumesinde infarod (KIRMIZI) lamba kullanma sansın varsa bu lambada yumurtlamalarına destek veriyor genlede bu tur lambalar tavukların yumurtlaması işleminde kullanılıyor ben kullanıyorum şu an yuvada cogu kuşumun altında yavru ve yumurta var deneyebilirsin (benim aldıgım lamba philips 175 watt yuvanın azda olsa ısınmasınada destek veriyor)

Kümes ısısı çok soğuk değilse , kuşlar sağlıklı ise kışında yumurta yaparlar .. Özel bir çabaya gerek kalmaz genelde.. selamlarŞEREF

Bende infrared lamba kullanıyorum philips 175 watt bütün eşlilerimin yavruları yada yumurtaları var.geçen sene soğuklarda çok fire vermiştim.ama bu sene şimdlik gayet iyi.yalnız kuşları çok iyi beslemekte lazım bol çeşitli yemin etkisi çok tabi...

ben Afyon da besliyorum.bildiğiniz gibi burası oldukça soğuk bir yer olmasına karşın kuşlarım yaz kış yumurtlar ve yavru çıkarır.kışın sadece ek besin olarak süpürge tohumu ve burçak veriyorum.

kardeşim bende merak ettim şimdi süpürge tohumu ile burçağı nerden bulabilirz

Geri