Kısa yüzlülerim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mesut24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Mesut24

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Mesut Bey
Meslek
Grafiker
İlgi Alanı
Boncurilerim...Beslemekten zevk duyuyorum....

Ekli dosyalar

• DSC00050.webp
    DSC00050.webp
    240.9 KB · Görüntüleme: 2,208
  • DSC00054.webp
    DSC00054.webp
    297 KB · Görüntüleme: 2,169
  • DSC00051.webp
    DSC00051.webp
    78.7 KB · Görüntüleme: 2,217
boncurilerin gerçekten çok güzel.ben de boncuri besliyorum.bakıcı olarak kullanmıyorum.bu kuşlar eski istanbul kuşları.soyları tehlikede.eğer ki korumazsak ve yanlış eşleştirmeler yaparsak soyları ne yazık ki tükenecek.

kuşçu3407' Alıntı:
boncurilerin gerçekten çok güzel.ben de boncuri besliyorum.bakıcı olarak kullanmıyorum.bu kuşlar eski istanbul kuşları.soyları tehlikede.eğer ki korumazsak ve yanlış eşleştirmeler yaparsak soyları ne yazık ki tükenecek.

Teşekkürler yorum için.Size katılıyorum.Artık çok az görüyoruz bu ırktan kuşları çoğu kuşçu arkadaşımızın varlığından bile haberi yok.Özel mesajla onlar boncuri değil diyenler var...Saygılar...

Birkaç resim daha...

Ekli dosyalar

• DSC00048.webp
    DSC00048.webp
    461.7 KB · Görüntüleme: 2,212
  • DSC00049.webp
    DSC00049.webp
    321 KB · Görüntüleme: 2,224
usta en üstte kı kusların aynısından bendede vardı ama ne yazıkkı caldılar kuuslarımı ins bol yavru alırsın

semihözer' Alıntı:
usta en üstte kı kusların aynısından bendede vardı ama ne yazıkkı caldılar kuuslarımı ins bol yavru alırsın

Kuşlarınızın çalınmasına üzüldüm.İnşallah Allah c.c. sizlere daha güzellerini nasip eder.İyi dilekleriniz için teşekkürler.Saygılar...

kırmızı olan biraz kırma gibi duruyor

eser_733' Alıntı:
kırmızı olan biraz kırma gibi duruyor[/quote

Yorum için teşekkürler.Allah c.c. sizlere kırık olmayanlarını beslemeyi nasip eder inşallah.Saygılar...

maşaallah taş gibi kuşlar

Abi kuşların çok güzeller maşallah.İnşallah bol yavrular alırsın ayrıyetten boncuri diye bir ırk bilmiyordum öğrenmiş oldum saol.

Geri