KISASLI VELİ GÖNCÜ SİYAH ARAP ŞANLIURFA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenker45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

cenker45

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ferhat şen
Meslek
bilgisayar
İlgi Alanı
Kediler
YENİ OYUNA GELEN SİYAH ARAP VELİ DAYIMIZIN EMEĞİNE SAĞLIK.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sEnca6dvOwI[/youtube]

güle güle besle kardeş güzel hareketleri var eksikleride var fakat kuşda potansiyel var uçurmaya devam edersen çok güzel olacak bence :heyo:

Maşallah kuş şimdiden çok güzel.Yeni oyuna geldiği için ileride antremanlar dahilinde daha güzel olacağı kesin..Kuşu uçurduğunuz alan da çok güzel ve rahat.. Kuşlarınızın tüğleri kadar ömürleri olsun.
Saygılar.

Maşallah ferhat kardeş, güzel hayvan. Allah gönlünüzce uçurmayı beslemeyi nasip etsin, selamlar...

MASALLAH FERHAT KARDESİM GÜZEL KUS EMEKLERİNİZE SAGLIK PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Maşşallah güzel olacak antremanı aldıkça öyle gözüküyor,güle güle besleyin.

Selamlar sağlıcakla kal.

Maşallah çok güzel, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,hayvan güzel başlamış.

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA

Merhaba Ferhat Bey,
Maşallah güzel başlamış inşallah daha da iyi olur.
Veli Dayının kuşlarının neden meşhur olduğunu da youtube'den öğrendik.
Kümeste Veli Dayıyı dinleyen uçunca oynuyor demek ki (:
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz temnnisiyle.
Khalid

Vello dayıya selamlar..Güzel hayvan Allah tamamına erdirir inş...

Maşallah, güzel başlamış, hedefine gelmesi, takla ile oyuna başlaması çok güzel. biraz eksikleri var ama zamanla onlarıda tamamlar. Gelecek vadeden bir kuş. Emeklerinize sağlık.

maşallah güzel kuş çok daha iyi olur diye umuyorum taklalarını düzeltince arap kuşun oyunuda ayrı güzel oluyor gülegüle besleyin

kazasız belasız ucurun ıns .
emek var ortada karsılıgını mutlak alırsınız
saygılar
oguz

Maşallah , iyigünlerde uçurmanızı dilerim. Saygılar.

selamınaleyküm
Veli ustanın ve videoyu bize izlememize vesile olan Ferhat arkadaşımızında eline emeğine sağlık siyah kuşta sevdiğim renktir inşallah daha iyi olacaktır maşallah tüyünce hayrını görün.

sağolun arkadaşlar Allah sizdende razı olsun. Veli abimiz yıllarını vermiş taklacı güvercin sevdasına geçende de söyledi ben 85 yaşımı bu taklacı kuşlara borçluyum seyrederken gençleşiyorum dedi rica etti gel videosunu internete koy diye bizde ricasını yerine getirdik.Allah veli dayımızdanda razı olsun.

gerçektende güzel kuş ne diyelim kazasız belasız beslesin.....

Maşallah süphanallah.
Vello araplardan besleyen , satmak isteyen varsa lütfen özelden bana mesaj atsın.

kuscu_marik' Alıntı:
MASALLAH FERHAT KARDESİM GÜZEL KUS EMEKLERİNİZE SAGLIK PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR
:tamam:

Geri