gokay
Üye
Bu yarışma renk ve kostüm yarışmasıdır.Bu sebeble kısa yüzlü ırkları aynı catı altında topladık ve yönetim olarak yarışma kararı aldık.Yarışma cok talep görürse ,kuşcular org. üçüncü yaş gününde kısa yüzlü ırklarımızı kendi sınıfında , ayrı ırklarda değerlendirmeye alacağız.Yarışmadaki amacımız, hem kısa yüzlü ırkları tanıtmak hemde hoşca vakit gecirmektir.Sorularınız için özelden Gökay nikine , mesaj atabilirsiniz.Katılan katılmayan herkeze başarılar diliyorum.
Yarışma kuralları;
1.Yarışmaya tek kuş veya dişili erkekli aynı renk kostümünde takım kuşlar ile katılanabilir.
2.Yarışmaya katılacak kuşun ,3 farklı acıdan, resim kalitesi yüksek olan makinayla ,fotosu cekilecektir.
3.Yarışmaya yollanacak resimlerin, son gönderme tarihi; 07 kasım 2010 dur.Daha sonra anket usulü ile oylamaya gecilecektir, her kullanıcı bir oy kullanma hakkına sahiptir.
Yarışma kuralları;
1.Yarışmaya tek kuş veya dişili erkekli aynı renk kostümünde takım kuşlar ile katılanabilir.
2.Yarışmaya katılacak kuşun ,3 farklı acıdan, resim kalitesi yüksek olan makinayla ,fotosu cekilecektir.
3.Yarışmaya yollanacak resimlerin, son gönderme tarihi; 07 kasım 2010 dur.Daha sonra anket usulü ile oylamaya gecilecektir, her kullanıcı bir oy kullanma hakkına sahiptir.