kışın güvercin besleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bangocu_13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

bangocu_13

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serkan uğur
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
kışın güvercin besleyebilirmiyim arkadaşlar :ne:

Re: kışın

kümesin güzel olursa kuşları hastalandırmayacak bi yapısı olursa beslersiniz yoksa kışın bu kuşlar ne olcak :)

bangocu_13' Alıntı:
kışın güvercin besleyebilirmiyim arkadaşlar :ne:

Niye besleyemiyesin ki yeter ki kümesin sağlam olsun...Çoğu kişi buna bende dahil yaz-kış devamlı besliyo..

SİNAN ÖZTEKİN

benim yaptığım kümes betondan ve hiç hava yeri yok pencere dahil.. kışın ampul takmasam bende besleyebilrmiyim.. hiç kışın beslemedim daha o kümes de ... altlarına kum falan döksem yazın alınan yavrular gene de ölür mü acaba?

kışın yavru almak için önemli olan koşullar vardır.Kümesin ısısı önemli hayvanların beslenmesi önemli gerekli koşullar saglanırsa cok da güzel yavru alına bilir.

birde arkadaşlar kısın nasıl ayırcam

Sen kışın neden ayırmak istiyosun onu anlayamadım. Halbuki kışın kümesin düzgünse çok güzel yavru alırsın...

SİNAN ÖZTEKİN

kümesim küçük ve balkonda kümese sadece elim girio ama ustu acık rahatlıkla temizliyebiliorum küçük olması sizce güvercinleri etkiler mi :ne: 9 katlı apatmanda 3 katta
şimdiden teşekkurler

bangocu_13' Alıntı:
kümesim küçük ve balkonda kümese sadece elim girio ama ustu acık rahatlıkla temizliyebiliorum küçük olması sizce güvercinleri etkiler mi :ne: 9 katlı apatmanda 3 katta
şimdiden teşekkurler

Kümesin küçükse az kuş besleyeceksin hayvanlar kuümeste sıkılır, sorun yaşarsa kaçar giderler. Ayrıca 3 katta olman hiçbirşeyi değiştirmez yeter ki sen kararlı ve azimli ol. Ben 5 katlı binanın 1 katında 10 numara taklacı uçuranda gördüm çatıda bir çift kuşu uçuramayanıda... Bu iş yetenek ve kararlılık işi...

SİNAN ÖZTEKİN

KIŞIN SOĞUKLARDA ; RÜZGAR GELEN KISIM KAPALI OLMALI.
YAĞMUR GİRMEMELİ
İÇERİSİ SU ALMAMALI
NEM OLMAMALI
ALT HAVALANDIRMALAR KAPALI , ÜSTTEN HAVA SAĞLANMALIDIR.

GIDALARI MISIR,ÇEKİRDEK..GİBİ YAĞLI TAHILLAR OLMASINA ÖZEN GÖSTERİLMELİDİR.
KÜMES İÇİNE TERMOMETRE KONMASI FAYDALIDIR.
http://www.akakce.com/termometre.html

evo' Alıntı:
benim yaptığım kümes betondan ve hiç hava yeri yok pencere dahil.. kışın ampul takmasam bende besleyebilrmiyim.. hiç kışın beslemedim daha o kümes de ... altlarına kum falan döksem yazın alınan yavrular gene de ölür mü acaba?

Besleyemezsin sakın başlama. Hiç hava ve güneş girmeyen yere seni kapatsalar olur mu? Bu ortamda yavru alabileceğini mi düşünüyorsun.

Geri