Kışın tüyü dökülen güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ali12345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ali12345

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ai kara
Meslek
Ogretmen
İlgi Alanı
Balkonda guvercin besliyorum 9tane falan.ama kumes falan yok yiyip bugdaylari gidiyolar.ama 3tanesinin ayaginda felaket kalin ipler baglanmis ayaklar perisan sismis beyaz kabuklu parmaklardan kopanlar var ipler sallanio hele bi tanesi daha yazin doğdu ayaginda upuzun ip sallanio.oyle kopacak gibide degil kalin ip.ben bunlari yakalamaya calisirken bir tanesinin kuyrugumu kanadimi bilmiyorum baya bi tuyu dokuldu.ve yazin doğan bir guvercin genc yani.baya cok dokuldu.ve olecem uzuntumden bu kus ne olur yasar mi sizce uctu gitti ama.kış gunu ne olur acaba bilgisi olan var mi dusunmekten cildiracam

Canım hocam üzülmenize gerek yok kuştur bu tutmak isterken gözlerinizi kapatmadan ve kuşun arka tarafından seri hamle yapıp öyle yakalamaya çalışın balıkçılardan eski balık ağı veya kuş yakalama kepçesi ile yakalamaya çalışın yakalayınca bir maket bıcağı veya çakı yardımı ile ayağına zarar vermeden ipleri keserseniz iyi olur sanırım zedelenen yere de bir teramisin sürün selamlar.

Yazin yakaladim bir tanesinin cikardim.ama ben sadece legenin icine hapsedebildim baskasi legenin icine elini sokup tutmustu yazin.ama ben tutamiyorum kusu zarar verecem korkusundan.o yuzdende boyle zarar verdim.ve bidaha gelmediler bu yakaladiklarim korktular mi anlamadim:(olduler mi acaba?bu kuslarin ayagina neden ip baglanir Allahim cok aci ve cikaramadim .yazin o kusun 2ayagi birbirine baglanmisti iple onu yakalamak icin tam 1ay pesinde kostum yakaladim.ama cok zor 3tane kus nasil yakalicam .olmemistir insallah tuyleri cok gitti neresi gitti kanat mi kuyruk mu tam goremedim bile:(bide bunlar bir aradayken bir anda heyecanlanip ucusa geciolar topluca asagi dogru bi inis yapiolar o atmaca saldirisindan mi oluyo?bir anda ucup topluca tekrar geliyolar .cok sagolun icim hic rahat degil kuslari goremedim kac gundur yakaladiklarimi:(

Geri