erdalmagic
Üye
- Ad Soyad
- Erdal Saruhan
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Arkadaşlar Kışın yavru alımında problem yaşanırmı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki üç yolu var bunlardan biri kuşunla yani zamanda yumurtlayan kuşla küçük yavruları daha iyi bakan kuşun altında tutmak ve yemledikten sonra kusmaya gittiğinde 3 5 gün büyük olan yavruyu cekmek kusum yaptıktan sonra büyük yavruyu yerine koymak yada sadece küçük kalan yavruya yavru hapı takviyesi yapabilirsin.fahrici' Alıntı:mrb sevgili üstadlar benim bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim yavrular çıktıktan sonra biri büyük biri küçük kalıyor küçük kalan gelişmiyo bunun bir çözümü varmıdır yardımlarınız için şimdiden tşk ederim saygılar sevgiler...
tengelli' Alıntı:iki üç yolu var bunlardan biri kuşunla yani zamanda yumurtlayan kuşla küçük yavruları daha iyi bakan kuşun altında tutmak ve yemledikten sonra kusmaya gittiğinde 3 5 gün büyük olan yavruyu cekmek kusum yaptıktan sonra büyük yavruyu yerine koymak yada sadece küçük kalan yavruya yavru hapı takviyesi yapabilirsin.fahrici' Alıntı:mrb sevgili üstadlar benim bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim yavrular çıktıktan sonra biri büyük biri küçük kalıyor küçük kalan gelişmiyo bunun bir çözümü varmıdır yardımlarınız için şimdiden tşk ederim saygılar sevgiler...
:evet:hener' Alıntı:Her şeyi doğasına bırakmanızı tavsiye ederim. Ortam uygun ise yavru yaparlar değil ise yapmazlar. Biz, bize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Yani gerekli olan her ihtiyaclarını karşılayıp onlara uygun yaşam alanları sağlamalıyız. Gerisini onlara bırakınız.
Ayrıca ben eşlerin kışın ayrılmalarını da uygun bulmuyorum.
Bir de onların yaşantılarını düşünün... Yani onların hayatında gereksiz olan hiç bir kısıtlama yapmamalıyız düşüncesindeyim.