KIŞIN YAVRU ALMAK İSTİYORUM BAZI MERAK ETTİGİM ŞEYLER VAR???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yuşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

yuşa

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yuşa burak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
HERKESE SLM ARKADAŞALAR ŞU AN OCAK AYINDAYIZ YAVRU ALMAK İSTİYORUM DAMIZLIK İÇİN GÜZEL BİR ÇİFT ALACAM AMA BALKONDA BESLİYOM ÜST KATTAKI BALKONDA ÇAMAŞIR İPİ VAR SATEN EN ÜSTÜN ALTI HANGİ IRK KÜŞ ALAM DAHA GÜÇLÜ VE DAHA ÇAABUK YAVRU ALMAK İÇİN? 7 AYDIR KUŞ BESLİYOM HİÇ YAVRU BÜYÜTMEDİM BİR ÇİFTTİM 2 AY ÖNCE YAVRULADI YUMURTADAN YAVRU ÇİKTİ VE EZMİŞLER:D ŞİMDİ İYİ BAKACAK BİR ÇİFT ALACAM YARDIMCI OLURSANIZ İYİ OLUR SATEN KÜMESTE KELEBEK VAR.
BU AYLAR SOĞUK OLDUGU İÇİN KUŞLARI EVE ALACAM 1M KARELİK BİR KAFES YAPTIRIP ONDA BESLEYECEM.
SİZCE ÇİFTE YEM BAKIMMINDAN NE YEM VEREM VİTAMİN OLARAK NEY VEREM KUŞLARA TAŞ VERMEK İYİ Mİ YUMURTADAN ÖNCE DUYDUGUMA GÖRE YUMURTA KALIN OLDUGUNDAN YAVRU ÇİKAMIYORMUŞ İNCE OLUNCADA ÇABUK KIRILIYORMUŞ KUŞ CIKMADAN YUMURTA KIRILIYORMUŞ.SİZCE NE ÖLÇÜDE VEREM ??

BİRDE NE KADAR ZAMANDA YAVRU ALIRIM (ORTALAMA SICAKLIK 20-26 DERECELERDE)SİZCE NE KADAR ZAMANDA ???????????????????? ORTALAMA BİŞİ SÖYLEYİN

SÖYLEDİKLERİMDE YANILDIGIM BİŞİ VARSA LTFN SÖYLEYİN

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

:? :? :? :?

Mrb arkadaşım öncelikle sabırlı olacaksan kış ayı yaz ayı yoktur eger kümesin sıcak ve kuşlarının neşesi var ise yaz kış yawru verirler sadece yazın yavru verimi daha ii olur daha cok yumurtlarlar ama kış yavrusu daha aglıklı olur her zaman ben böyle biliyorum yavru almak için alacagın kuşa gelince almanalr ve bango tarzı kuşlar güzel yavru bakar bunları tercih edebilirsin SEvgilerimle "SrKnbNcK

Serkan BONCUK' Alıntı:
Mrb arkadaşım öncelikle sabırlı olacaksan kış ayı yaz ayı yoktur eger kümesin sıcak ve kuşlarının neşesi var ise yaz kış yawru verirler sadece yazın yavru verimi daha ii olur daha cok yumurtlarlar ama kış yavrusu daha aglıklı olur her zaman ben böyle biliyorum yavru almak için alacagın kuşa gelince almanalr ve bango tarzı kuşlar güzel yavru bakar bunları tercih edebilirsin SEvgilerimle "SrKnbNcK

Bursalılar sanırım baskaya da bango diyor. Yoksa bangolar kendi yavrularına bile adam gibi bakamazlar, başka kuşların altına sürerler yumurtaları...Bu arada almanlar dediğiniz kuşlar nasıl oluyor biraz bilgi verirmisiniz? Azman mı demek istediniz yoksa...

ugurk81' Alıntı:
Serkan BONCUK' Alıntı:

Bursalılar sanırım baskaya da bango diyor. Yoksa bangolar kendi yavrularına bile adam gibi bakamazlar, başka kuşların altına sürerler yumurtaları...Bu arada almanlar dediğiniz kuşlar nasıl oluyor biraz bilgi verirmisiniz? Azman mı demek istediniz yoksa...

İzmir Makaracısının diğer adı alman'dır.
Örnek resim
izmiro.jpg

ugurk81' Alıntı:
Serkan BONCUK' Alıntı:

BEnim Baskadan kastım Kaısa gagalı bango tarzı kuşlardır. Alman dediğim ise Posta kuşlarıdır Bizim burada postalara Alman derler Bide bangoyu biliyorum gagası cok ufak bakamıyorlar yavrularına

Geri