Kısır bakıcı aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ultrAslan59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Nazmi Alkan
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
Merhaba arkadaşlar.Bir takım kısır bakıcı aranmaktadır.Elinde olan arkadaşlar buraya yazar mail adresi vs.bırakırlarsa irtibata geçebiliriz.Saygılar,

slm kardeşim benej sen bi çift çandır yakalaman lazım onlar çok güsel bakıolar bi kümese koy çok güsel olu ben ögle yapıom...

omenn' Alıntı:
slm kardeşim benej sen bi çift çandır yakalaman lazım onlar çok güsel bakıolar bi kümese koy çok güsel olu ben ögle yapıom...

Çandır nedir acaba ilk defa duydum.Kısır bakıcı hala aranmaktadır arkadaşlar ilgilenenler buraya yazsın lütfen.

kısır bakıcı bulmak biraz zordur kolay gelsin size

ultrAslan59' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.Bir takım kısır bakıcı aranmaktadır.Elinde olan arkadaşlar buraya yazar mail adresi vs.bırakırlarsa irtibata geçebiliriz.Saygılar,
bende var arkadaşım 1 çift baska kısır dişi koyu çikolata erkek mavi güzel yavru bakıyolar çifti 25 ytl

banada kısır takım lazım arkadsım msn adresını verırmısın bana ordan goruselım senınle

Konu tarafımdan kilitlenmiştir,kısır kuş almak isteyen arkadaşımıza elinde kısır takım kuş olanlar özel mesajla ulaşabilirler.Birbirlerine msn adresielrini özel mesajla verebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri