kişisel yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yanık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

yanık

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
barış atar
Meslek
doktor
İlgi Alanı
Kediler
selamınaleyküm

ankarada yeni ikametgah etmeye başladım ismim barış yanık ahmet hocam la sohbetimiz esnsında üç isim geçti bu isimler den tanıdıgı veya nasıl bulabilecegimi bilen kişilerin yardımını rica ediyorum.

namı değer kör fethi
namı deger asker mustafa
sayın şevket öztürk

şimdiden teşekkür ederim

yanık' Alıntı:
selamınaleyküm

ankarada yeni ikametgah etmeye başladım ismim barış yanık ahmet hocam la sohbetimiz esnsında üç isim geçti bu isimler den tanıdıgı veya nasıl bulabilecegimi bilen kişilerin yardımını rica ediyorum.

namı değer kör fethi
namı deger asker mustafa
sayın şevket öztürk

şimdiden teşekkür ederim
evet bunlari taniyorum ozelden bana numaranizi atin numaranizi ulastiririm ben

ilginiz için teşekkürler ferhat bey bilgisayar zade biri olarak özel mesaj nasıl atılır bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

Bilgisayarınızın mausunu özel mesaj yollamak istediğiniz kişinin ismi üzerine ghetirip mausun sool tuşuna basın .. Buradan o kişşinin bilgilerini gösteren sayfa açılır , açılan bu sayfanın sol alt kısmında özel mesaj : özel mesaj gönder yazısı çıkar bu yazıya da yine mausla sol tıklayın yazı kırmızı yadönüşecek ve akabinde özek mesaj sayfası çıkacaktır , konu balşığı bölümüne bir ileti yazın ,tanışma- soru- veya farklı bir ileti , daha sonra alt kısımdaki bölümden ayrıntılı olarak anlatmak istediğiniz herşeyi yazın .. Gönder tuşu ilede yollayın . Sanırım aşağı yukarı böyle birşey özel mesaj yollama konusu, acizane anlata bildiğim kadarı ile .. selamlarŞEREF

teşekkür ederim seref bey işlginizden dolayı umarım gönderebilmişimdir :))

şeref' Alıntı:
Bilgisayarınızın mausunu özel mesaj yollamak istediğiniz kişinin ismi üzerine ghetirip mausun sool tuşuna basın .. Buradan o kişşinin bilgilerini gösteren sayfa açılır , açılan bu sayfanın sol alt kısmında özel mesaj : özel mesaj gönder yazısı çıkar bu yazıya da yine mausla sol tıklayın yazı kırmızı yadönüşecek ve akabinde özek mesaj sayfası çıkacaktır , konu balşığı bölümüne bir ileti yazın ,tanışma- soru- veya farklı bir ileti , daha sonra alt kısımdaki bölümden ayrıntılı olarak anlatmak istediğiniz herşeyi yazın .. Gönder tuşu ilede yollayın . Sanırım aşağı yukarı böyle birşey özel mesaj yollama konusu, acizane anlata bildiğim kadarı ile .. selamlarŞEREF
tesekkurederim numarayi aldim kisa zamanda ulastiririm
saygilarla

yanık' Alıntı:
selamınaleyküm

namı değer kör fethi
namı deger asker mustafa
sayın şevket öztürk

şimdiden teşekkür ederim

barış bey size özelden vermiş oldugunuz isimlerden birisine nasıl ulaşabileceginiz konusunda bilgi gönderiyorum.

Geri