Kıvırcık Güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Kıvırcık güvercinler kanatlarındaki tüylerin kıvırcık olmaları ile dikkat çekerler. Kanat üstündeki tüyler in yoğunluğu hayvanın değerini arttırır. Süs güvercinleri besleyenler için güzel görünüşlü bir kuştur. Bacakları paçalıdır. Beyaz renkte olanlarında başın arkasında tepe vardır, diğer renklerde ise tepe bulunmaz beyaz, siyah, kahve gibi ana renklerin olmasına karşın birçok renk çeşidini görmek mümkündür. Bu kuşların kökeni Avrupa’nın güneydoğu bölgesidir.

13912180uz8.jpg

13912181tg2.jpg

13912182rz2.jpg

13942820rv1.jpg

bunlardan fazla bulun muyor neden acaba

Hüseyn bey öncelikle kuslriniz cok güzel allah nazardan koruzun. Benim bilmek istedigim bu fitililer dalicilik yapiyormu.
Galiba adanaliynan zamanda kirmislar. Fitirli dalicilar ortaya cikdilar adanalara cok besiyorlar ve kanatlarida fitililer. Özelikle almanyada öyleleli cok türkiyede varmi billmiyorum, fitili adana.

saygilarimla Ismail

EVET COK GUZEL KUSLAR 96 SENESINDE AVUSTURYADAN IZMIRE GETIRDIM FITILLI DIYE BILINIYORDU AMA MALESEF CALDILAR VE ICLERINDE PALTOLULAR SEPET KUYRUKLAR BALONLAR LIMONI POSTALAR VARDI BIRTEK POSTALAR GELDI GERIYE... :hayir:

ismail alcam' Alıntı:
Hüseyn bey öncelikle kuslriniz cok güzel allah nazardan koruzun. Benim bilmek istedigim bu fitililer dalicilik yapiyormu.
Galiba adanaliynan zamanda kirmislar. Fitirli dalicilar ortaya cikdilar adanalara cok besiyorlar ve kanatlarida fitililer. Özelikle almanyada öyleleli cok türkiyede varmi billmiyorum, fitili adana.

saygilarimla Ismail

Merhabalar İsmain bey. İki yıl önce bu kuşlardan üç çift beslemek nasip olmuştu. Fakat benim hobime aykırı davranışlar sergiledikleri ve elimdeki performans kuşları ile uyumsuz oldukları için bir arkadaşıma vermek zorunda kalmıştım. Yavru bakımları ve görüntüleri hariç herhangi bir iyi yönünü göremedim. Uçurmayı denemedim fakat verdiğim arkadaştan rica ederim uçurmasını. Size sonucu buradan bildiririm.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Geri