Kızmayan eş almayan Erkek Güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkzazo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 938

darkzazo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Elçi YEŞiL
Meslek
Temizlikçi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar
2 çift kuşum var bir çifti eş oldu ve yumurtladılar diğer çiftte erkek bir türlü kızmadı vitamin - mineral taşı - çedene - karışık yem hiç bir şeyleri eksik değil erkekte zerre un ufak bi kızgınlık belirtisi yok ötme olsun kur yapma olsun yerine alışmamıştır diyeceğim 1 ay oldu kuşlar geleli diğer çiftte hiç bi problem yok daha önce böyle bi durumla karşılaşan oldu mu ?
Cinsiyetinden emin misin diye soracak olan arkadaşlar kuş kesinlikle erkek

Kuşun kaç aylık olduğunu biliyormusun erkek güvercinler beslenmeye göre değişiklik gösterse de 6-7 aydan önce kızıp kolay kolay eş almazlar

Kuşun kaç aylık olduğunu biliyormusun erkek güvercinler beslenmeye göre değişiklik gösterse de 6-7 aydan önce kızıp kolay kolay eş almazlar
valla kardeşim 6 aylıktan fazla diye biliyorum belki soğuktandır belkide kısır olabilir çünkü çok kızgın bi dişi var eş almıyor dediğim gibi hasta falanda değil

Kısır güvercin eş alır dışı kisirsa yumurta yapmaz erkek kisirsa yumurta döl tutmaz boş çıkar soğuktan olabilir bazen güvercinler yetişkinliğe geç erişiyor benim 9 aylıkken kızmış erkek güvercinim var beklemen lazim bide o güvercinin resmini whatsaptan atsana bana

Geri