Klacid MR 500 mg (Ur ve Üst Solunum İçin)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan perfotakla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

perfotakla

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakkı Ülker
Meslek
İlahiyat
İlgi Alanı
Kediler
Selamun Aleykum.

Ben dahil bazı arkadaşlarımız çoğu zaman işin son noktasında hayvansal ilaçlardan fayda göremediğinde çeşitli doğal yollara başvurmakta veyahutta insanlar için kullanılan çeşitli ilaçlarla çözüm yolları aramakta.

Klacid MR diye eczanelerde satılan ilaçta bazı arkadaşlarımızın tavsiyeleri içerisinde.

Bir arkadaşımız şu şekilde tavsiyede bulunmuş ; KLACID MR adlı bu ilaç var tüm eczanelerde bulunur. Urlu kuşa , dölden kesilmiş ...DİŞİ yada ERKEK kuşa hıklaması olan kuşa çok iyi geliyor. tüm arkadaşlar deneyebilir. Aklınız bir köşesine yazın ÇÜNKÜ çok etkili bir ilaçtır. Çatılarında ur bağlamış bir dişi kuşumuz vardı. Bu ilacı denedik 20 gün sonra ceviz büyüklüğündeki şiş kayboldu bir ay sonundada kuş yumurtladı. Kullanım şekli : ilaç sarı renkli hap şeklindedir. Bir tableti 3 e bölerek günde 1 parça tok karnına kuşa yutturun. 10 gün sonra aynı şekilde bir tableti daha 3'e bölün ve tine günde 1 parçasını yutturun. Sonucu burda sayfamızda bizlerle paylaşın. Bu tip bilgileride birbirimizle paylaşırsak tüm merakçılara faydası olacaktır.

Bir arkadaşımız da şu yorumda bulunmuş ; arkadaşlar ben bu ilaçı denedim kesinlikle yukardaki açıklama tamamen dogrudur tavsiye ederim..

Diğer bir arkadaşımız ise şöyle diyor ; arkadaslar ceviz buyuklugunde ur gitti simdi kusumun yumurtlamasını bekliyorumm kanat ve ayaktaki urlar icin bire birr

Son bir çözüm arayan arkadaşların denemelerinde fayda var.

Klacid MR Tablet çesitli mikroorganizmaların neden oldugu asagıdaki enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde kullanılmak içindir:

• Sinüzit (sinüs iltihabı), farenjit (yutak iltihabı) gibi üst solunum yolu enfeksiyonları,
• Pnömoni (zatürre), kronik bronsit gibi alt solunum yolu enfeksiyonları,
• Folikülit (kıl kökü iltihabı), selülit (deri altı dokusu iltihabı), erizipel (yılancık) gibi deri ve yumusak doku enfeksiyonları.

İlaç ile ilgili tecrübelerini deneyen arkadaşlarımızın paylaşımı fayda sağlayacaktır. Geçmiş Olsun...

kaç gün aralıklı vermeliyiz ilacı lütfen bilgilendirirmisiniz tesekkür ederim

ben bu ilacı burada yazan bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine kullandım. hiç bir faydasını görmedim.kullanacak olan arkadaşımın da hapı çok ufak parçalara bölüp en ufak parçaların kuşlara verilmesini tavsiye ederim.

Selamun Aleykum Bahsettiğiniz İlaç Kuvvetli Bir Antibiotiktir Fakat İnsan DNA sı ile Hayvan DNA sı Bir Olmadığından Kesin Birşey Konuşmamak Lazım Bu konuda Çünkü Bilinçsiz Verilirse Belkide Yaşayacak Hayvanları Öldürebilirsiniz Oyüzden Veteriner Onaylı Ürünler Kullanmak Lazım ( BİR ZAMANLAR AYNI MANTIĞI DÜŞÜNEREK BENDE İNSANLAR AİT İLAÇLAR DENEDİM AGRI KESİCİ ATEŞ DÜSÜRÜCÜ VE MİNERALLER DISINDA HİÇ BİR SONUÇ ALMADIM )Dikkat edin Saygılar.

Geri