KOCAELİ(İZMİT)DE MEZAT VAR MI?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayberk_age
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

ayberk_age

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cafi cengiz
Meslek
aynasız
İlgi Alanı
Kediler
kocaelide mezat ve ya kus pazarı var mı??varsa nerde?

öncelikle selam tabiki mezat var ama benim favorim aylık iyi kuş mezatı her ayın ilk pazartesi günü saat 4 te başlıyor izmitte kime sorsan adres verir yıldıray abimin mezatı tavsiye ederim bende orda olcam nasipse bu pazar günü saygılar

kardeş bana bu dediğin mezatın adresini ve daha başka mezat adresleri biliyorsan onların adreslerini verirmisin???

buyur adres :kademoğlu pasajı leyla atakan cad.no24(notbaç kavşağı gül pastanesi altı zemin kat) dernek tel no:02623234055 izmit yetkili yıldıray bey.SAYGILAR

slm ben izmitliyim ewet burada mezat var dernegimizin başkanı yıldıray abi'dir salı , perşembe, vede cumartesi günü olmak üzere haftada 3 gün mezat var ama iyi kuş gününe gelmenizi tavsiye ederim her ayın ilk pazar günü yapılmaktadır... "Dernek başkanımız yıldıray abimize selamlar"... :slm:

Merhaba miskici57 nin dediği gibi gül pastanesi altında var oyun kuşu günü salı perşembe cumartesi saat 20.00 civarlarında başlar güzel güvercin mezatıda pazar günü saat 16.00 civarlarında başlar başarılar kolay gelsin

İzmitli arkadaşlar benim güzel damar bir arap çiftim vardı, Erkeğin kanadı kırıldı 1 hafta sonra Dişi ( sizlere ömür ) eğer elinizde sakat güzel damarlı arap varsa ( dişi ) alabilirim...

Kocaeli ilinde 5 ayrı yerde mezat yapılmaktadır.
1.İzmit güvercin sevenler derneği
Başkan-Yıldıray bey-tel:0 532 586 38 93
Mezat günleri-Salı-Perşembe-Cumartesi-Akşam saat:20:30
2.Kocaeli güvercin sevenler derneği
Başkan-Hüseyin Kampara-tel:0 532 456 30 27
Mezat günleri-Pazartesi-Perşembe-Cumaresi Akşam:20:30
3.Derince güvercin sevenler derneği
Başkan-Hüseyin bey-tel:0 535 382 47 18
Mezat günleri-Çarşamba Akşam:20:30 diğer günlerini bilmiyorum.
4.Kartepe güvercin sevenler derneği
Başkan-Ramazan bey-tel:0 537 986 15 98
Mezat günleri-Salı-Cuma Akşam:20:30
5.Eskisi Kullar Yenisi Bekirpaşa güvercin sevenler derneği
Başkan-Murat bey-tel:0 531 550 18 29
Mezat günleri-Çarşamba-Pazar
Yukarıda yazdıklarım normal mezatlar birde kostüm kuşları için Pazar günleri saat:16:00 da güzel kuş günleri vardır.
Ayın 1.pazarı Yıldıray beyin orası
Ayın 3.pazarı Hüseyin kamparanın orası
Ayın 2.pazarı Adapazarı Çetin ve Cemal beyin orası-Tel:0 544 618 40 79
Ayın 4.pazarı İstanbul/Şirinevler Adem beyin orası mezat yapmaktadır.Saygılarımla.....

evet var izmitde iki tane endustri meslek lisesi arkasinda pazartesi persende cumartesi
derincede carsamba cumartesi
korfez sali cuma pazar

Arkadaşlar izmitte yıldıray abinin mezatı tam olarak nerede? bilen arkadaş yardımcı olursa sevinirim!! bu pazar güzel kuş mezatı varmış ama mezatın yerini bulamadım.. saygılar.

Geri