KOCAELİNDEN UĞUR 'UN KÜMESİ VE KUŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lagoss_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

lagoss_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ugur avincan
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
grnt0009.jpg

grnt0010v.jpg

grnt0011b.jpg

grnt0013s.jpg

grnt0014r.jpg

grnt0015.jpg

grnt0016o.jpg

grnt0012j.jpg

grnt0017s.jpg

grnt0018e.jpg

grnt0019w.jpg

Emeğe Sağlık Kuşlar için en ideal kümeslerden biri olmuş iyi kuş oluncada yakışmış tebrikler. :tamam:

UĞUR BEY KARDEŞİM SELAMLAR.
TEBRİK EDİYORUM SÖYLİYECEK BİRŞEYDE BULAMIYORUM ZATEN HERŞEY ORTADA ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK.
BÖYLE BİR KÜMES HENÜZ GÖRMEDİM BANADA BÜYÜK BİR FEYZ OLDU EĞER BİR KÜMES YAPACAK OLURSAM BU KÜMESTEN ESİNLENEBİLİRİM. TEKRAR TEBRİK EDER SAĞLIKLAR DİLERİM GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE..
HAVACI....

gerçekten güzel bir kümes emeğinize sağlık.ayrıca kümesim büyük deyip bi yığın kuş doldurmayıp az ve öz beslediğiniz için sizi tebrik ederim.bu denli büyük kümes çoğu kuşçuda olsa nekadar kuş olur içinde kimbilir?

S.A GERÇEKTEN KÜMES SALMAN OLSUN KUŞLARIN OLSUN ÇOK İYİ GÖZÜKÜYORLAR MAŞALLAH EMEGİNE ELLERİNE SAGLIK KUŞLARDA GAYET SAGLIKLI GÖZÜKÜYORLAR BOL YAVRULU KAYIPSIZ SEZONLAR DİLERİM BALIKESİRDEN SAYGILAR.

Uğur yuvalıklar çok güzel olmuş yerlerede kalebodur döşemişsin oda çok güzel olmuş...zaten kümese diyecek bir şey yok daha güzeli varmıdır varsa bile sayılırıdır..her şey tamam bir tek yavruları uçurma kaldı onlara da tek tek başlamışsın yaz başına kadar baya bi yavru sökülür bizede gelip seyretmek düşüyor :)

çok teşekkur ederim arkadaşlar. kümesi yapmam 3 senemi aldı tecrübelerle bu şekle getirdim.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. allah ilk önce bizlere ve ailemize sonrada kuşlarımıza sağlık ve sıhhat versin.

kemal' Alıntı:
Uğur yuvalıklar çok güzel olmuş yerlerede kalebodur döşemişsin oda çok güzel olmuş...zaten kümese diyecek bir şey yok daha güzeli varmıdır varsa bile sayılırıdır..her şey tamam bir tek yavruları uçurma kaldı onlara da tek tek başlamışsın yaz başına kadar baya bi yavru sökülür bizede gelip seyretmek düşüyor :)

kemalim biliyosun karabaşçılığımız bitti.BU sıra kuşları beni tatmin edicek gibi gözüküyolar havada yeni yeni başladık uçurmaya inş bu yaz zevk yapıcaz bi mangal partisi yaparıs bahçede :D

inşallah :)

uğurum emeğine sağlık:)maşallah kuşlar ve kümes 10 numara kuş uçurmaya başlamışsın izlemeye gelicez allahın izniyle.bol yavrular dilerim arkadaşıma. allaha emanet ol.

Değerli arkadaşım Uğur Bey Kümesiniz ve kuşlarınız Güzel,sağlıklı bol yavrular almak nasip etsin.SAYGILAR

S.A Ugur.

Maasallah kümesin bir harika olmus,yanliz icini disi kadar kullanisli yapamamissin.Biraz daha bölmeli ve ayri yaparsan daha kullanisli ve verimli olacaktir diye düsünüyorum,ginede karar senin zevk senin saygi duyarim.

Sadece fikrimi söyledim umarim yanlis anlamamissindir.

Sevgile ve Selamlar.

BOZOGLU

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Ugur.

Maasallah kümesin bir harika olmus,yanliz icini disi kadar kullanisli yapamamissin.Biraz daha bölmeli ve ayri yaparsan daha kullanisli ve verimli olacaktir diye düsünüyorum,ginede karar senin zevk senin saygi duyarim.

Sadece fikrimi söyledim umarim yanlis anlamamissindir.

Sevgile ve Selamlar.

BOZOGLU

öncelikle teşekkür ederim yorumlarınız için .sayın tahir bey kümesin eskı halınde yuvallıklar dediğiniz gibi ufak ve daha fazlaydılar ve aşırı yüklenme yapınca kümes şişti hastalık başladı ve 200 tane karabaş kuşu heba ettik o yüzden seçmece ve az beslemek için bu şekilde yaptım. bu şekilde daha iyi oldu kuşlar cok rahat yavru bakıyolar ve temiz kalıyolar. bizdende sizlere saygılar

caner_22' Alıntı:
uğurum emeğine sağlık:)maşallah kuşlar ve kümes 10 numara kuş uçurmaya başlamışsın izlemeye gelicez allahın izniyle.bol yavrular dilerim arkadaşıma. allaha emanet ol.
saol kardeşim inşallah yavrular bir yeme düşsünlerde hep beraber oturur seyrederiz. allaha emanetsin

tekço' Alıntı:
Değerli arkadaşım Uğur Bey Kümesiniz ve kuşlarınız Güzel,sağlıklı bol yavrular almak nasip etsin.SAYGILAR
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. allah hepize güzel sağlıklı günler nasip etsin inşallah

kümesinde kuşlarında maşallahı var.Ki bana göre en kaliteli yavru ahşap kümeste alınır ne rutubet yapar ne koku.

Hey Maşallah Kuşlar güzel kümes onlardan da güzel hayalimdeki kümeslerden bi tanesi bu boyutta bu tip kümeslere bayılıyorym üzerinde biraz çalışma yapılarak çok güzel bi kümes olabilir SAygılarımla SrKnBncK

saolun arkadaslar bizim yolladığımız ileti sonlara düşmüş bari tekrar yorumlarınızı alalım yeni resimleride tekrardan koyacağım inş allaha emanetsiniz

Kümes ve kuşlar gerçekten çok güzel.Maşallah.

teşekkürler böyle bir kümesi bizimle paylaştığınız için gerçek bir güvercin aşığı olduğunuz anlaşılıyor.allah kuşlarınıza can pekliği versin.

ELİNE SAGLIK UGUR KARDESİM ÇOK GÜZEL ORTAM KUŞLARIN RAHAT OLUŞU PERFORMANSA DA YANSIR VALLAHİ ÇOK SANSLI KUŞLAR GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ
SAYGILAR

Geri